Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta kapanış maçında Trabzonspor Kayserispor'u ağırladı. Maçı 2-1 kazanan bordo-mavililer, teknik direktör Hami Mandıralı döneminde ilk galibiyetini almış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mandıralı'nın Sözleri;

'İlk yarı olağanüstü futbol, ikinci yarı kaçan pozisyonlar, penaltı. Bu galibiyeti yönetime armağan ediyorum, çok uğraşıyorlar. İşimiz bu. Benim için bir tane Trabzonspor var. Onlara gerçekten hem ağabeylik, hem hocalık yapıyoruz. Bu galibiyetle keyif bulduk, inşallah böyle devam eder.'

'Ben duygularımı çok açık paylaşan bir insanım. Sporda galip gelemediğiniz zaman moraliniz olmuyor ve insan içine çıkamıyorsunuz. Bugün olağanüstü oynadı takım. Başta kaptanımız Onur olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Zorlanarak kazandık, çalışmaya devam'

Tolunay Kafkas, Hakem İlker Meral'e Ateş Püskürdü: 'Sen Nesin'

Tolunay Kafkas, Hakem İlker Meral'e Ateş Püskürdü: 'Sen Nesin'

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçından sonra maçın hakemi İlker Meral’e ateş püskürdü.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor’un teknik direktörü Tolunay Kafkas, 2-1 yenildikleri Trabzonspor maçından sonra hakemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklama yapan Kafkas, hakem İlker Meral’in devre arasında kendi yöneticilerine sarfettiği sözlerden şikayetçi oldu.

Kafkas, “Hakem camiasının içinde herkesi aynı kefeye koymamak lazım. Bu arkadaş içeri girerken yöneticimize ‘işine bak’ der gibi laflar konuşmuş. Biz işimize bakarız. Bu işlere bakmak kolay da sen nesin, nasıl konuşuyorsun” diyerek sert bir tepki verdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Sen bu cümleleri neye istinaden kullanıyorsun. Aynı cümleleri başka yerde kullanabilir misin? Kullan da göreyim seni” diyerek hakem İlker Meral’in sözlerinin haddini aştığını belirtti.

Trabzonspor’u tebrik ettiğini ifade eden Kafkas, “Sen iyi yönetmeyeceksin, itirazlar olacak, bir de böyle konuşacaksın. Trabzonspor’un galibiyetini tebrik ediyorum. Biz burada namussuzca bir iş yapmıyoruz. Erkek gibi bir mücadele veriyoruz. Bunun sonucuna katlanırız. Ama herkes doğru davranacak. Türk futbolunun gelişmesini istiyorsak doğru davranacağız. Küçük çıkarlar bu işin içinde olmayacak” yorumunda bulundu.

Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig 21. haftanın son maçında Trabzonspor sahasında Kayserispor’u 2-1 mağlup etti ve kötü gidişe dur dedi.

Haftalardır galibiyete hasret olan bordo mavili ekip, baskılı başladığı maçın 35. dakikasında Marko Marin’in golüyle 1-0 öne geçerken 40. dakikada Sefa Yılmaz skoru 2-0’a taşıyan isim oldu.

Konuk ekip Kayserispor, ilk yarıda maç 0-0 devam ederken penaltı atışı kazandı ancak Biseswar kaleci Onur Kıvrak’ı geçemedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk yarısı 2-0 sona eren maçın 79. dakikasında Zeki Yavru frikikten skoru 2-1’e getiren golü atarken kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Trabzonspor’un galibiyetiyle sona erdi.

Öte yandan Trabzonspor’da Muhammet Demir, ikinci yarının başlarında kazanılan penaltı vuruşunu kaleci Ali Ahamada’nın üzerine vurunca ağları sarsmayı başaramadı.

Trabzonspor bu sonuçla puanını 27 yaparken Kayserispor 22 puanda kaldı. Bordo mavili ekip gelecek hafta Galatasaray’a konuk olurken Kayserispor sahasında Gaziantepspor’u ağırlayacak.

Kayserisporlu Sow'un kolu kırıldı

  • Süper Lig'de bir maçta iki penaltının kaçtığı son maç 7 Nisan 2012'deki Bursaspor-Gaziantepspor maçıydı.

  • Trabzonspor bu sezon en çok gol girişiminde bulunduğu ilk yarıyı oynarken, Kayserispor ilk kez bir maçta ilk yarıda 11 şut yedi.

  • Trabzonspor, 2016 yılındaki ilk lig galibiyetini aldı.

  • Trabzonspor, bu sezon attığı altı penaltının dördünü gole çeviremedi.

  • Trabzonspor, lig tarihi boyunca Kayserispor'a evinde hiç yenilmedi.

Sporcope & OptaCan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın