Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 1-1 Başakşehir

Trabzonspor 1-1 Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor ile Medipol Başakşehir 1-1 berabere kaldı. Bu skorla Başakşehir puanını 45'e, Trabzonspor 37'ye yükseltti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 28. hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçta gol perdesini 8. dakikada Yalçın Ayhan açtı. Trabzonspor, İstanbul Başakşehir’in golüne 37. dakikada Özer Hurmacı’nın pasında ağları sarsan Serge Akakpo’yla cevap verdi ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Maçın 86. dakikasında Bekir İrtegün’e yaptığı sert müdahalenin ardından 2. sarı kartını gören Aytaç Kara kırmızı kartla oyun dışında kalırken, 51. dakikada rakibiyle ikili mücadeleye giren Trabzonsporlu Ramazan Övüç, omzundan sakatlandı ve kontrol amaçlı olarak ambulansla hastaneye götürüldü.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 37 puanla 10 sıradaki yerini korurken, Avrupa Kupaları’na katılma mücadelesi veren Medipol Başakşehir ise 4. sırada kaldı.

İki maçlık galibiyet serisi sona eren Trabzonspor, önümüzdeki hafta Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Medipol Başakşehir ise Gaziantepspor’u ağırlayacak.

Kayserispor 0-0 Antalyaspor

Kayserispor 0-0 Antalyaspor

Kayserispor ile Antalyaspor arasındaki karşılaşma ise 0-0 sona erdi.Antalyaspor 33, Kayserispor 26 puana yükseldi. Kayserispor'un düşme tehlikesi devam ediyor.

Mersin İdmanyurdu 1-3 Gençlerbirliği

Mersin İdmanyurdu 1-3 Gençlerbirliği

Gençlerbirliği, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 yendi. Gençlerbirliği puanını 35'e yükseltirken Mersin 21 puanda ligin son sırasında yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın