Görüş Bildir
Haberler
Trabzon'da HÜDA-PAR Standına Saldırı: "Şeriat Kazanacak!"

Trabzon'da HÜDA-PAR Standına Saldırı: "Şeriat Kazanacak!"

Seçime AK Parti listelerinden girecek olan HÜD-PAR'ın Trabzon'da açtığı standa yine saldırı gerçekleşti. Kalabalık bir grup Erdoğan'ın fotoğrafının da olduğu standı yıktı. Olaya polis müdahale etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzon'da 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler öncesi HÜDA-PAR'ın dün kent merkezine kurduğu ve tepki sebebiyle kaldırılan standı bugün yeniden açıldı. 

Çok sayıda polisin hazır beklediği standın önünde toplanan bir grup standın kaldırılmasını istedi. Polisin çevrelediği stant çevresindeki kişiler 'Teröristlere Trabzon'da izin yok' dedi.

Uyarılara rağmen dağılmayan kalabalık polis bariyerini aşarak standı yıktı ve HÜDA-PAR'lılara saldırdı. Yaşanan arbedenin ardından polis stant çevresini güçlükle kontrol altına alırken HÜDA-PAR'lılar da standını yeniden kurdu.

Emniyet müdürü olay yerine geldi

Emniyet müdürü olay yerine geldi

Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk grubu yatıştırmaya çalıştı. Esertürk'ten standın kaldırılmasını isteyen bir Trabzonlu 'HDP stant açsa böyle koruyacak mıydınız? HDP yürüdüğünde de tepki gösterdik polis müdahale etmemişti'  dedi. Müdür Esertürk, 'CHP'ye oy verdiğim için Cumhurbaşkanı bana terörist diyor. Bunlar terörist değil mi?' diye soran bir öğrenciye de 'Seni buraya yollayanlara adımı söyle' şeklinde cevap verdi.

Kalabalık sık sık 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Gaffar Okan'ın katilleri' sloganları attı ve İstiklal Marşı okudu.

"Şeriat kazanacak" 📹

İçeriğin Devamı Aşağıda

HÜDA-PAR’lılar, oluşan tepkiye rağmen geri adım atmadı. “PKK'lısın değil mi sen, zoruna gidiyor değil mi, Elhamdülillah şeriat kazanacak, biz şeriatçıyız lan” diye bağıran bir kişiyle , “Biz Cumhuriyetçiyiz” diyen vatandaşlar arasında kavga çıktı. Stant kaldırılmazken, kalabalık bekleyişini sürdürüyor.

Gazete Duvar ve Sözcü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
28
8
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gülbaki şenocak

Bu amk hizbullahını polis niye savunuyor, tekrarda emniyet müdürünü çapraza alsınlar diye mi?

Sıradan Biri

Halkın polisi olmaktan çıkıp sarayın bekçisi oldularda ondan. Gerçek vatansever polisler olsaydı o standın çubuklarını söker hüdaparın g*tüne sokardı

arshisarun

şeriat kazanacakmışmış sjalwldlalwlslalw daha kendi standınıza sahip çıkamıyorsunuz iki gündür dayak yiye yiye kaldırıyorsunuz puhahahahaha bu cumhuriyetin ç... Devamını Gör

Secret State

Cumhuriyetin çocukları en son gezide cop yiyordu tomadan kaçıyordu, çok konuşma istersen😂

ketenhelva

nasıl hoşlarına gidiyor şimdi birilerinin.. amaç bu zaten