Görüş Bildir
Haberler
Trabzon'da Cenazeye Katılan 100 Kişiden 40'ı Koronavirüse Yakalandı

Trabzon'da Cenazeye Katılan 100 Kişiden 40'ı Koronavirüse Yakalandı

Trabzon'da hayatını kaybeden bir kişinin cenazesine yaklaşık 100 kişi katıldı. Bu kişilerden 40'ı bir hafta sonra koronavirüse yakalandı. İl Sağlık Müdürlüğü taziyelerin telefonda yapılması çağrısında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, son 3 haftadır Kovid-19 vaka sayılarının nüfusa oranla en fazla olduğu iller sıralamasında ilk 5 il içerisinde bulunan Trabzon'da, cenaze namazları 30 kişiyle sınırlandırıldı.

Yetkililer, taziye için toplanılan evlerde virüsün daha fazla yayıldığını belirterek vatandaşlara bu konuda uyarılarda bulundu.

Cenazeye katılan 40 kişi koronavirüse yakalandı

Cenazeye katılan 40 kişi koronavirüse yakalandı

Uyarılarına rağmen bölgede virüsün yayılımında etkili olan cenaze ve taziyelere katılımlar sürüyor. Kentte vefat eden bir kişinin cenazesine yaklaşık 100 kişi katıldı ve taziye ziyaretinde bulundu. Taziyeye katılanlardan 40'ı koronavirüse yakalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta sosyal medya hesabından, 'İlimizde yaşanan bir vefat neticesinde yaklaşık 100 kişinin katıldığı cenaze töreni ve taziyeden 1 hafta sonra 40 kişide COVID-19 hastalığı tespit edilmiştir. Benzer olaylarla karşılaşmamak ve salgınla mücadelede başarılı olmak için Trabzon'da taziyeler telefonla uygulamasına destek verelim' paylaşımında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Akdağ

Bu Karadenizliler kırmızı da olmayı hak ediyor hatta aşırı ağır önlemlere maruz kalmalılar yoksa bunlar akıllanmaz

Hilal Bal

Müstehak

Pasif Kullanıcı

haber değeri ne ben onu anlamadım. karadenizlilerden böyle bişey mi beklemiyordunuz ne:D