Görüş Bildir
Haberler
THY ve Pegasus İptal Olan Uçuşlar: Sabiha Gökçen ve İstanbul Havaalanı Uçuş Sorgulama Ekranı…

THY ve Pegasus İptal Olan Uçuşlar: Sabiha Gökçen ve İstanbul Havaalanı Uçuş Sorgulama Ekranı…

İstanbul’da günler öncesinden uyarısı yapılan kar yağışı, bu sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Türk Hava Yolları ve Pegasus, beklenen kar yağışı sebebiyle birçok uçuşunu iptal etti. 10-11 Mart tarihleri arasında İstanbul Havaalanı ve Sabiha Gökçen çıkışlı birçok sefer iptal edildi. Peki, hangi uçuşlar iptal oldu? THY ve Pegasus iptal olan uçuşlar hangisi? İşte Sabiha Gökçen ve İstanbul Havaalanı iptal olan sorgulama ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibirya’da gelen soğuk hava dalgası, bu sabah saatlerinde İstanbul’u beyaza bürüdü. Etkili olan kar yağışı, kısa sürede birçok ilçede beyaz örtü oluşmasına sebep oldu. Türk Hava Yollar ve Pegasus, dün yaptığı açıklamada birçok seferin iptal olduğunu duyurmuştu.

Türk Hava Yolları İptal Edilen Seferleri Açıkladı

Türk Hava Yolları İptal Edilen Seferleri Açıkladı

İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 10 Mart Perşembe günü toplam 205 seferini iptal eden THY, her iki havalimanında da uçuş kısıtlamasına gidilmesi nedeniyle 11 Mart Cuma günü de bazı seferlerini iptal etti.THY, 11 Mart tarihli kalkış ve varışlı olmak üzere İstanbul Havalimanı'ndan 179, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise 34 olmak üzere toplam 213 seferini iptal etti.

10-11 Mart Hangi Uçuşlar İptal Oldu?

10-11 Mart Hangi Uçuşlar İptal Oldu?

İptal edilen uçuşlar, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezlidir. Uçuş iptalleri hakkında detaylı bilgi için sayfa altındaki linkleri kullanabilirsiniz.

İSTANBUL HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın