Görüş Bildir
Haberler
THY 6 Nisan'da Atatürk Havalimanı'na Veda Ediyor: 'İstanbul Havalimanı'nda Görüşmek Üzere'

etiket THY 6 Nisan'da Atatürk Havalimanı'na Veda Ediyor: 'İstanbul Havalimanı'nda Görüşmek Üzere'

Yasin Arslan
11.03.2019 - 11:04 Son Güncelleme: 11.03.2019 - 11:11

THY, 6 Nisan'da İstanbul Havalimanı'na taşınma dolayısıyla Atatürk Havalimanı'ndaki seferlerine son vereceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'nın aktardı bilgiye göre, THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada THY'nin 6 Nisan'da Atatürk Havalimanı'ndaki faaliyetlerine son verileceği paylaşıldı. Planlanan taşınmaya göre, THY, 6 Nisan 2019 saat 02.00'da Atatürk Havalimanı'na veda edecek.

Taşınma bilgileri THY'nin sosyal medya hesabından duyuruldu👇

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'İstanbul Havalimanı'na taşınmamız nedeniyle 6 Nisan 2019 saat 02.00 itibarıyla Atatürk Havalimanı'ndaki tüm tarifeli uçuşlarımıza son veriyoruz. 6 Nisan 2019 saat 14.00 itibarıyla Atatürk Havalimanı'ndan planlanmış tüm uçuşlarımızı İstanbul Havalimanı'ndan icra etmeye başlayacağız. Yeni evimizin heyecanını bizimle paylaştığınız ve göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. İstanbul Havalimanı'nda görüşmek üzere.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
96
26
15
8
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hulusi Baba

İstanbul havaalanını Sakarya'ya taşısanız daha yakın olurdu...

Toplu ulaşım ne olacak. Bununda açıklayın. NASIL GİDECEĞİZ NASIL? Yazıklar olsun. Metro ulaşımı olmayan Dünyadaki tek hava limanını yaptınız.

inddesign

Sabiha Gökçen'in kontuarından mı çıkıyorsun metroyla ?

User

Hayır İstanbul Hava Limanı, İstanbul'a uzak... Çok acayip bir yerde... Bakınca daha müsait bir yer varmıydı onu da bilmiyorum... Hepsini geçtim bu yenisine g... Devamını Gör