Görüş Bildir
Haberler
Thodex Davası Devam Ediyor: ‘Bize Komik Rakamlar Teklif Ediliyor’

Thodex Davası Devam Ediyor: ‘Bize Komik Rakamlar Teklif Ediliyor’

Türkiye’de binlerce insanı dolandırarak yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özer ile birlikte 21 sanığın yargılandığı Thodex davası görülmeye devam ediyor. Firari olan Faruk Fatih Özer’in katılmadığı davada tutuklu bulunan altı kişinin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mahkemede konuşan mağdurların ifadesi ise vurgunun büyüklüğünü ortaya koydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Çok komik rakamlar teklif ediliyor’

‘Çok komik rakamlar teklif ediliyor’

DHA’nın haberine göre; Mahkemede söz alan Müşteki Seyithan Adıyaman, kendisinin 20 bin doların kaybının olduğunu ve Faruk Fatih Özer’in avukatlarının kendisini aradığını ve 48 bin lira teklif ettiklerini belirterek, teklifi kabul etmediğini kaydetti.

‘Sanıklar ve yakınları çok rahatlar’

‘Sanıklar ve yakınları çok rahatlar’

Müşteki Özlem Kurt ise '165 bin lira zararım var. Faruk Fatih Özer’in babası birkaç tane avukat tutmuş. Bu kadar avukatı hangi parayla tutmuş çok merak ediyorum. Benim bir avukata verecek param bile yok. İntiharı bile düşündüm. Çalışamıyordum. Evden çıkamıyordum. İşe daha yeni başladım. Geçen duruşmada birini müşteki sanıp soru sordum. Gülerek, ‘Ben sanık yakınıyım’ dedi. Çok rahatlar. Benim zararımı kim ödeyecek. Biraz vicdanları varsa benim paramı öderler' ifadelerini kullandı. 

Müşteki Kurt, Thodex reklamında oynayan ünlülerden de şikayetçi olduğunu kaydetti.

İlgili içerik

Mahkeme ara kararı açıkladı

Mahkeme ara kararı açıkladı

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, aralarında Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer’in de aralarında bulunduğu 6 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Özer hakkındaki yakalama kararının devamına da hükmeden mahkeme, dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesi talebinin de reddine karar verdi. Duruşma ertelendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Yarrak öderler bekle sen. Adam şimdi senin paranla sahilde viskini içip seks partisi veriyordur.

Mavi Balik

Parayı başka kurnazlar yedi aynı tosuncuk davası gibi ortaya bir kukla sözde patron koyup onun üzerinden iz bırakmadan götürüyorlar.

cigidem

Bu adamın yakalanıp getirilecegıne hâlâ inanan var mı?