Görüş Bildir
Haberler
Tesla Fiyat Listesi Aralık 2023: Tesla Model Y Güncel Fiyat

Tesla Fiyat Listesi Aralık 2023: Tesla Model Y Güncel Fiyat

Bahadır
01.12.2023 - 15:52

Elektrikli otomobil sektörünün önde gelen markası Tesla'nın aralık ayı fiyatları belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri merkezli üretici, yeni ayda fiyat artışına gitti. Peki, Model Y ne kadar? İşte Tesla'nın Aralık 2023 güncel fiyat listesi.

Kaynak: https://www.tesla.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tesla Model Y özellikleri

Tesla Model Y özellikleri

Model Y, elektrikli araç segmentinde kendine sağlam bir yer edinmiştir. 2019'un mart ayında tanıtılan ve teslimatları 2020'nin sonunda başlayan bu model, öne çıkan bir dizi güvenlik ve konfor özelliği ile donatılmıştır.

Güvenlik açısından, Model Y standart olarak yaya sesli uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, römork denge kontrolü, fren yardım sistemi, yan hava yastığı, çoklu çarpışma frenlemesi, ABS, şerit takip sistemi, yokuşta kalkış desteği, ESP (denge kontrolü) ve park mesafe sensörü gibi özelliklere sahiptir.

Aracın iç ve dış donanımında sunulan standart özellikler arasında ise ön cam silecek buz çözücü, ısıtmalı yan aynalar, yağmur sensörü, elektrikli katlanabilen aynalar, otomatik yanan farlar, arka koltuk kol dayaması, hıza duyarlı hidrolik direksiyon, ısıtmalı direksiyon simidi, ısıtmalı arka koltuklar, ısıtmalı ön koltuklar, ön koltuk kol dayaması ve elektrikli camlar gibi detaylar yer almaktadır.

Model Y'nin bir diğer özellikleri arasında ise navigasyon, bluetooth, mobil telefon hazırlığı, klima, sesli kumanda sistemi ve hız sabitleme sistemi gibi modern teknolojiye dayalı özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler, Model Y'nin sadece çevre dostu bir araç olmakla kalmayıp aynı zamanda sürücüsüne üst düzey konfor ve güvenlik sunan bir elektrikli otomobil olduğunu göstermektedir.

Tesla ne kadar?

Tesla ne kadar?

Ay içerisinde fiyatlarında sürekli güncellemeye giden marka, aralık ayına zamlı girdi. Geçen ay  2.252.484 TL'den başlayan fiyatlarla listelenen Model Y, yeni ayda 2.305.804 TL'den satışa sunuldu. Aşağıda yer alan fiyat, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları olup kampanya ve opsiyon tercihlerine göre değişiklik gösterebilir.

Tesla Model Y fiyat listesi

Tesla Model Y fiyat listesi
  • Tesla Model Y Arkadan İtiş 2.305.854 TL

  • Tesla Model Y Long Range Dört Çeker 2.887.834 TL 

  • Tesla Model Y Performance Dört Çeker 3.005.338 TL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın