Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Senin Nasıl Bir Kalbin Var?

Tercihlerine Göre Senin Nasıl Bir Kalbin Var?

Easterling
07.04.2023 - 00:11

Senin kalbin pamuktan mı, taştan mı yoksa camdan mı yapılmış? Öğrenmek ister misin? 

Haydi o zaman, testeee! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce seni çok kısa tanıyalım. Cinsiyetin ne mesela?

2. Bir de yaşını öğrenelim hadi!

3. Senden su temalı bu görsellerden birini seçmeni istiyoruz!

4. Şimdi de bir tane deniz ürünlerinden birini seçmeni istiyoruz!

5. Hangi deniz aktivitesi sana daha uygun diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman bir de içecek seç bakalım!

7. Gün içinde biraz keyifli vakit geçirmek için hangisini tercih edersin diye sorsak?

8. Denize açılmak için bu teknelerden birini seç desek?

9. Şimdi de bu hayvanlardan birini seçmeni istiyoruz!

10. Son olarak en iyi tanımlayan kelimeyi seç hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Taş kalplisin!

Taş kalplisin!
www.rcpblock.com

Yaptığın tercihlere göre sen tam bir taş kalplisin. Belki bu sonuca 'Ben sadece gerçekçi takılıyorum.' gibisinden bir itirazda bulunacaksın ama yüreğinin nasır bağladığını sen de inkar edemezsin. Bir zamanlar muhtemelen sen de birçok insan gibi pamuk kalpliydin ama şartlar ve bazı kötü niyetliler kalbinin kabuklaşmasına neden oldu. Sen de bu durumu kabullendin ve böyle davranmakta bir sorun görmedin. Belki zamanla o kabuğu delip geçen birileri olur.

Cam kalplisin!

Cam kalplisin!

Tercihlerine göre senin kalbin camdan yapılmış. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki kalbin çok değerli, güzel işlemeli, herkesin üzerine titrediği kıymetli bir vazo gibi ama bu cam bir vazo ve iyi bakılmazsa ve dikkat edilmezse kırılmaya, dağılmaya oldukça müsait. O yüzden onu değerini bilen kişilere vermen gerekiyor. Çünkü; kırılırsa toparlaması çok ama çok zor.

Çelik kalplisin!

Çelik kalplisin!
www.garden4less.co.uk

Tercihlerine göre çelikten bir kalbin var. Öncelikle inanılmaz dayanıklı bir yapın var. Herkes gibi başarısız olduğun veya tüm emeklerinin sıfırlandığı durumlar oluyor ama diğerlerinden farkın asla pes etmemen ve her türlü şarta karşı dayanıklı ve sağlam durabilmen. Hayal kırıklıkları, yenen kazıklar ya da fazla övgü almak gibi zorlu durumlar senin karakterini ve savaşçı yapını asla değiştiremiyor. Böyle devam et. Asla pes etme!

Şeker kalplisin!

Şeker kalplisin!
images.all-free-download.com

Tercihlerine göre senin kalbin şekerden yapılmış. Çevrendeki insanların yüreklerinde tatlı bir tat bırakıyorsun. Kalbindeki enerji sadece kendini değil seninle tanışma fırsatı yakalayan herkesin yolunu aydınlatıyor. Böylesine tatlı bir kalbe sahip olmanın dezavantajları da var elbette. Çok çabuk hayal kırıklığına uğrayabiliyorsun. Ancak içindeki enerji kendini yenilemeni ve tekrar güzel günlere dönmeni hızlandırıyor.

Pamuk kalplisin!

Pamuk kalplisin!

Tercihlerine göre pamuktan, yumuşacık bir kalbin var. Sana dünyadaki en önemli şeyi sorsak ilk yanıtlarından biri kesinlikle vicdan olurdu. Vicdani bir duruma asla kayıtsız kalamıyorsun. Sadece çevrendekilerin değil tanımadığın insanların bile yardım çağrılarına kayıtsız kalamıyorsun. Bunu kötüye kullanabilecek kişilerin olduğunu bilmene rağmen 'İyilik yap denize at.' misali hiçbir zaman kendini kandırılmış veya kazıklanmış hissetmiyorsun. Çünkü senin için önemli olan kalbin temizliği.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
87
67
43
24
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Theo

Taş kalpliymişiz, hadi ordan be.

AsLı KıLıçer

Çelik kalplisin! Evet kardesim bu sefer dogru bildin. Celik, celik oluncaya kadar hangi asamalardan gectiyse benim kalbim de o asamalardan gecti. Artik kurs... Devamını Gör