Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Sen Hangi Fantastik Evrenin İnsanısın?

etiket Tercihlerine Göre Sen Hangi Fantastik Evrenin İnsanısın?

Easterling
12.11.2019 - 12:00

Keşke şu evrende yaşasaydım dediğin bir fantastik evren var, değil mi? 

Peki sen aslında hangi fantastik evrenin insanısın? 

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu insanüstü güçlerden hangisine sahip olmak isteyeceğini öğrenelim!

2. Şimdi de bu evrende içinde yaşayacağın bir beden seçmeni istiyoruz!

3. Peki bu evrende hangi rolü üstlenmek isterdin?

4. Bu evrende ne bulmayı umuyorsun diye sorsak?

5. Sen iyilerden yana mısın yoksa kötülerden yana mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım, seni bu hayatta motive eden şey ne?

7. Sence bu renklerden hangisi senin ruhunun rengi?

8. Son olarak bu dünya mitolojilerinden hangisi seni kendine daha çok çekiyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Harry Potter" çıktı!

Tercihlerine göre sen Harry Potter evreninin insanısın. Senin kalbinde sevgi, dostluk ve iyilik yatıyor. Kalbinde yatanlar cesaretin ve zekanla birleşince geriye söylenecek tek bir şey kalıyor. MISCHIEF MANAGED!

"Yüzüklerin Efendisi" çıktı!

66.media.tumblr.com

Tercihlerine göre sen Orta Dünya'nın insanısın! İnsan dediğimize bakma belki elfsin, belki cüce belki de ork. Bunu sana kalbin söyleyecek. Bu dünyada her zaman iyiler ve kötüler olacaktır. Tıpkı hepimizin kalbinde hem iyilik hem de kötülük olduğu gibi. Hangisini seçeceğin ise tamamen sana kalmış. Sauron'un hizmetkarı mı olacaksın yoksa Orta Dünya'da barış ve huzur içinde yaşamak için savaşmayı mı seçeceksin?

"Star Wars" çıktı!

Tercihlerine göre sen Star Wars evreninin insanısın. Senin içindeki karanlık taraf ile ışık arasında çok ince bir çizgi var ve henüz sen nerede durduğunu bilmiyorsun. İç huzurunu bulduğunda bunu da keşfedeceksin. Ne diyebiliriz ki? Güç seninle olsun kardeşim. :)

"Marvel" çıktı!

Tercihlerine göre sen Marvel evreninin insanısın. Süper güçler bir yana gerçekten güçlü olan insan gücüne hakim olmayı, onu kontrol etmeyi bilen insandır. İşte sen de tam olarak böyle bir insansın. Bu evrende çok fazla dost ve düşmanın olacak, fedakarlıklar yapacaksın. Bazen en sevdiklerini kaybedeceksin ama iyilik için savaşmaktan asla vazgeçmeyeceksin. Çünkü sen busun!

"Game of Thrones!" çıktı!

Tercihlerine göre sen Game of Thrones evreninin insanısın. Öyle ya da böyle hedeflerine ulaşmayı bilen bir insansın. Amacına ulaşmak için feda edemeyeceğin şey çok az. Çünkü gözü kara bir insansın. İhaneti, yalanı, gerçeği ve daha ötesi ölümü gördün sen. Hangi oyun ve düzenbazlıkla seni alt edebilirler bilmiyorum. Belki de senin de böyle düşünmeni istiyorlardır. Belki de senin zayıflığın da budur. Ne diyelim yolun açık olsun, Valar Morghulis!

"Matrix!" çıktı!

Tercihlerine göre sen Matrix evreninin insanısın. Sahip olduğun potansiyeli bir bilsen sen bile inanamazsın. Zihnindeki engelleri kaldırmayı ve onu özgür bırakmayı başardığın gün neler yapabileceğini göreceksin. Belki tüm insanlığın sonu senin elinden olacak belki de onları kurtaracaksın. Sözümü şu zihin açan soruyla bitiyorum: Ya bunların hepsi bir simülasyonsa? Dahası bu simülasyondan çıkışın bile bir simülasyonsa? O zaman ne yapacaksın?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
423
263
116
64
32
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Harry Potter :)

Pasif Kullanıcı

Harry potter !!! Gönül isterdi bir expecto patronum yapmak asdsds :D

Piloo

MISCHIEF MANAGED!