Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Sahiplenmen Gereken Kediyi Söylüyoruz!

etiket Tercihlerine Göre Sahiplenmen Gereken Kediyi Söylüyoruz!

Nsycl
23.02.2018 - 20:19

Senin karakterine uygun kedi bakalım hangisi çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Peki ya yaşın?

3. Hoşlandığın cinste en çok aradığın özellik hangisi?

4. Şu an nereye ışınlanmak isterdin?

5. Bu havalı renklerden hangisi tam senlik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir abur cubur seç!

6. Bir abur cubur seç!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siyam çıktı!

Siyam çıktı!

Sevecen, konuşkan ve kısa tüylü bir kedi. Konuşkan derken tatlılık yaptığımızı düşünme, gerçekten konuşkan bir kedilerdir. Oldukça zeki ve müthiş tatlı bir siyam sahiplenmek tam sana göre!

American Short çıktı!

American Short çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin sahiplenmen gereken kedi Amerikan Kısa Tüylüsü! Gerçek bir aile kedisi olan bu tür, her zaman oyuna aç her zaman enerjik. Al eline bir iplik, saatlerini geçir. O derece!

Scottish Fold çıktı!

Scottish Fold çıktı!

İlk önce kulakları ile dikkat çeken bu güzel mi güzel kedinin ne kadar zeki ve ne kadar sıcakkanlı olduğunu tahmin bile edemezsin! Kucak için yaratılmış bu çocuklar, kucağını olduğu kadar içini de ısıtacak!

Maine coon çıktı!

Maine coon çıktı!

Uzun boyları, çekici tavırları ve şekil kulaklarıyla akla gelen bir kedi olan maine coon tam sana göre. Diğer hayvanlara ve çocuklara hep abilik/ablalık edecek bir tür resmen. Büyük ve kuzeyli genleri, sahiplen diye evrimleşmiş sanki!

Bengal çıktı!

Bengal çıktı!

Oldukça zeki bu minik kaplanlar tam senin sahiplenmek istediğin türden! Birkaç küçük oyun öğrenen, komutlara bile tepki veren bir kedi olmasının yanında egzotik ve tatlı tavrıyla senin için iyi bir ev arkadaşı olur, orası kesin!

Ragdoll çıktı!

Ragdoll çıktı!

Gözleri, tüyleri ve güzellikleriyle dikkat çeken bu tür tam sana göre! Yürürken bile verdiği enerjiler iç ısıtıyor. Çocuklarla da pek iyi anlaşan bu çocuklar evin içine yepyeni bir hava getirecek. Sahiplendiğin kedinin karakterine uyumu önemli sonuçta.

Tekir çıktı!

Tekir çıktı!

Bizden biri! Müthiş zeki, pek yaramaz ama daha çok sahibinin özelliklerini şıp diye kopyalan bir tür! Sokakta da, evde de, bahçede de başının çaresine bakabilen bir çocuk. Onu sahiplenmek için bu kadar sebebin varken bir sebep de bu test olsun!

İran çıktı!

İran çıktı!

Suratsız, gıcık ve kaprisli görünse de (Hangimiz bazı zamanlar değiliz?) vakit geçirdikçe ne kadar müthiş olduklarını anlayabileceğiniz bir tür! Sadece tek bir kişiye daha çok ısınan bu çocukla beraber çevreye burnu havada bakışlar atmak müthiş zevkli olurdu! Sahiplenmeden önce tüylerini ve bakımını da düşünmek şart tabii.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
718
517
196
93
46
30
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın