Görüş Bildir
Haberler
Temizlik Yapmayı Sevmeyenlerin İşini Kolaylaştıracak 12 Kurtarıcı Ürün

etiket Temizlik Yapmayı Sevmeyenlerin İşini Kolaylaştıracak 12 Kurtarıcı Ürün

Temizlik yapmak, yaşam alanımızı sağlıklı ve konforlu bir ortamda tutmanın önemli bir parçasıdır. Ancak, bazı insanlar için temizlik yapmak zaman alıcı ve zahmetli bir iş olabilir. Neyse ki, günümüzde birçok pratik ürün ve teknolojik yenilik, temizlik işini daha hızlı ve kolay hale getiriyor. Temizlik yapmayı sevmeyenler için tasarlanmış bu ürünler, ev işlerini daha keyifli hale getiriyor ve zaman kazandırıyor.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

Bu içerik 29.03.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Roborock S8 Pro Ultra İstasyonlu Robot Süpürge

1. Roborock S8 Pro Ultra İstasyonlu Robot Süpürge

Robot süpürgeler ev temizliğine fazladan zaman ayırmak istemeyenler için kesinlikle düşünülmesi gereken bir yatırım aracı. Evdeki tozu ve kirleri otomatik olarak temizleyen bu akıllı cihazların hayatımıza kattığı kolaylık ve pratiklik gerçekten takdire şayan.

Robot süpürgelerin en sevilen özelliklerinden biri programlanabilir olmalarıdır. Sabahları işe gitmeden önce veya evden uzun süre ayrıldığınızda, robot süpürgenizin belirli saatlerde temizlik yapmasını kolayca ayarlayabilirsiniz. Böylece eve döndüğünüzde, tertemiz bir ortam ile karşılamanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Roborock S8 Pro Ultra İstasyonlu Robot Süpürge sahip olduğu özellikleri ile kullanıcılar tarafından çok beğenilen ürünler arasında yer alıyor. Bir kullanıcı yorumu şu şekilde:

S8 pro ultra çok iyi. İnanılmaz kolaylık sağladı. Süpürüyor, siliyor, istasyonuna gidip çöpünü boşaltıyor, silme bezini de temizliyor. Bana sadece temiz-kirli su haznesini doldurup boşaltma işi kalıyor. Çok memnun kaldım.

Ürünü satın almak için buraya tıklayınız.

2. Hutt C6 Cam Silme Robotu

2. Hutt C6 Cam Silme Robotu

Temizlenmesi genellikle çok zaman alan ve aynı zamanda riskli bir iş olan cam temizliği Hutt C6 Cam Silme Robotu ile oldukça kolay. Artık camları temizlemek için merdivenlere tırmanmanıza veya riskli pozisyonlarda çalışmanıza gerek yok. Vakumlu emiş sistemi ve güçlü vantuzları sayesinde cam yüzeylerinizde etkili bir temizlik sağlayacak bu ürün ile ilgili bir kullanıcı yorumu şu şekilde:

Gayet güzel. Beklentiyi karşılıyor, balkon camlarını da siliyor. Beğendim çevreme de tavsiye ediyorum.

Ürünü detaylı incelemek için buraya tıklayınız

3. Kiwi KCC-4320 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi

3. Kiwi KCC-4320 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi

Ev temizliği yaparken, koltuklar ve halılar genellikle üzerinde en çok dikkat edilmesi gereken alanlardır. Ancak, bu yüzeylerin temizliği el ile veya geleneksel yöntemlerle zaman alıcı ve zahmetli olabilir. Neyse ki, koltuk ve halı yıkama makineleri bu işi kolaylaştırır ve evinizde derinlemesine hijyen sağlar. Bu ürün ile ilgili bir kullanıcı yorumu şu şekilde:

Aşırı beğendim👌🏻 Türk malı olmasıyla da gurur duydum. Elde silmeye benzemiyor, yer kaplamaması ayrıca iyi.

Ürünü detaylı incelemek için buraya tıklayınız

4. Yui NV602 Buhar Basınçlı Mop

4. Yui NV602 Buhar Basınçlı Mop

Buharlı yüzey temizleyici moplar, suyu ısıtarak buhar oluşturan özel bir hazne ile donatılmıştır. Bu buhar, yüzeyleri dezenfekte ederken aynı zamanda kiri ve lekeleri kolayca çözer. 

Yüksek sıcaklıktaki buhar, bakteri ve mikropları etkili bir şekilde öldürür, böylece evinizde daha hijyenik bir ortam sağlar. Yui NV602 Buhar Basınçlı Mop su buharıyla temizlik yaparak, evinizdeki hava kalitesini korur ve size daha sağlıklı bir yaşam alanı sağlar.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

5. Philips 1000 AC1711/10 Air Purifier Hava Temizleme Cihazı

5. Philips 1000 AC1711/10 Air Purifier Hava Temizleme Cihazı

Temizlik sadece görünür kir ve lekelerle ilgilenmek değildir. Aynı zamanda yaşam alanımızdaki havanın kalitesini artırmakta hijyen işidir. Ev içinde bulunan kirleticiler, alerjenler ve diğer zararlı partiküller solunum yoluyla sağlığımıza zarar verebilir. İşte bu noktada, hava temizleme cihazları devreye girer ve evinizin havasını temizleyerek sağlıklı bir yaşam ortamı oluşturur.

Bu ürün ile ilgili bir kullanıcı yorumu şu şekilde:

Alerjik kızım var onun için aldım . Ancak çıkan toza inanamazsınız.İyi ki almışım.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Deerma CM800 Antibakterial Ultraviyole (UVC) Mite Elektrik Süpürgesi

6. Deerma CM800 Antibakterial Ultraviyole (UVC) Mite Elektrik Süpürgesi

Evimizdeki yataklar, koltuklar ve diğer tekstil yüzeyler, genellikle evcil akarlar ve bakteriler için ideal bir yaşam ortamıdır. Bu mikroorganizmaların varlığı, alerji semptomlarına ve hatta cilt rahatsızlıklarına yol açabilir. Ancak, geleneksel süpürge ve temizlik yöntemleri, bu mikropların tamamen yok olmasını sağlayamaz. İşte bu noktada, Antibakteriyel Ultraviyole (UVC) Mite Elektrik Süpürgeleri devreye giriyor. 

Deerma markasına ait bu ürün taşınabilir ve hafif yapısı sayesinde kolay ve pratik bir kullanım ile birlikte maksimum hijyen sağlar.

Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

7. Sleepy Easy Clean Beyaz Sabun Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu

7. Sleepy Easy Clean Beyaz Sabun Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu

Günlük temizlik rutinlerinde oldukça pratik ve etkili bir seçenek olan yüzey temizleme mendilleri her alanda kullanılabilmeleri sayesinde vazgeçilmez bir ürün haline geldi. 

Sleepy Easy Clean Beyaz Sabun Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu sirke ve karbonat içeren doğal içeriği sayesinde, sık temas edilen yüzeylerde durulama gerektirmeden ve iz bırakmadan temizlik sağlamaya yardımcı olur. Kullanıcıları tarafından çok beğenilen bu ürünü satın almak için sizi şöyle alalım.

8. Karcher WV 2 Black Edition Cam Temizleme Makinesi

8. Karcher WV 2 Black Edition Cam Temizleme Makinesi

Evinizde temizlik yaparken size zaman ve enerji tasarrufu sağlayacak, aynı zamanda cam temizliği işini daha güvenli hale getirecek bir ürün. Bu ürünle ilgili bir kullanıcı yorumu şu şekilde:

Ürün o kadar pratik ve kullanışlıki cam temizlenince inanamıyorsunuz. Nasıl bu kadar kısa sürede biter dedirtiyor. Uzun zamandır takip ediyordum keşke daha önce alsaydım.

Karcher WV 2 Black Edition Cam Temizleme Makinesini inceleyip satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

9. IKAAR 30 adet toz alma eldiveni

9. IKAAR 30 adet toz alma eldiveni

Toz alma eldivenleri, adından da anlaşılacağı gibi, tozları temizlemek için kullanılan özel bir eldiven türüdür. Genellikle mikrofiber veya diğer toz emici malzemelerden yapılmış olan bu eldivenler, evinizin her köşesindeki toz ve kirleri kolayca toplamanıza yardımcı olur. Hem kuru hem de ıslak olarak kullanılabilen bu ürünü satın almak için sizi buraya alalım.

10. Bosch Akülü Elektrikli Temizleme Fırçası

10. Bosch Akülü Elektrikli Temizleme Fırçası

Bosch Akülü Elektrikli Temizleme Fırçası, temizlik rutininizi devrim niteliğinde bir deneyime dönüştürecek cihaz olabilir. Geleneksel temizlik yöntemlerinden sıkılanlar için tasarlanmış olan bu fırça, güçlü performansıyla ve kullanım kolaylığıyla ev ve ofis temizliğini bir zevke dönüştürür. Güçlü dönme hareketiyle zorlu lekeleri ve kirleri etkili bir şekilde çözer, yüzeylere derinlemesine nüfuz ederek temizlik süresini önemli ölçüde azaltır. Bu ürün ile ilgili bir kullanıcı yorumu şu şekilde:

Birçok ürün araştırdım ve bunu tercih ettim. Güzel bir seçim yapmışım. Eli yormuyor.

Ürünü detaylı incelemek için buraya.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Solingen Plus Mikrofiber Bez

11. Solingen Plus Mikrofiber Bez

Solingen Plus Mikrofiber Bez hipoalerjenik ve cilt dostu özelliklere sahiptir. Bu da onu hassas ciltlere sahip olanlar için ideal bir temizlik aracı yapar. Kimyasal içermeyen ve sadece su kullanarak bile etkili bir temizlik sağlayan mikrofiber bezi satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

12. Lysol Pratik Yüzey Temizleyici, Koku Giderici, Dezenfektan

12. Lysol Pratik Yüzey Temizleyici, Koku Giderici, Dezenfektan

Dezenfektan spreyler, günümüzde hijyenin önem kazandığı bir dönemde ev ve işyerlerinde sıklıkla kullanılan temizlik ürünlerindendir. Bu spreyler, yüzeylerdeki bakteri, virüs ve diğer mikropları etkili bir şekilde yok ederek, sağlıklı ve hijyenik bir ortam sağlarlar. Bu spreylerin en büyük avantajlarından biri, hızlı ve kolay bir şekilde kullanılabilmeleridir. Tek yapmanız gereken, spreyi temizlemek istediğiniz yüzeye uygulamak ve birkaç saniye beklemek.

Bu ürünü satın almak için linke tıklayınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın