Görüş Bildir
Haberler
Tele1 Sunucusundan Tepki Çeken Sözler: 'Polisler Türkiye'de Cemevlerine Girip Rahatlıkla İşeyebiliyor'

Tele1 Sunucusundan Tepki Çeken Sözler: 'Polisler Türkiye'de Cemevlerine Girip Rahatlıkla İşeyebiliyor'

Batuhan
29.10.2020 - 09:20

Tele1 televizyonunda sabah programını sunan Musa Özuğurlu, yaptığı açıklamalarla tepki çekti. Özuğurlu programında 'Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başında olduğu teşkilatın memurları Türkiye'de cemevlerine girip rahatlıkla işeyebiliyor' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alman polisi 21 Ekim'de Başkent Berlin'deki Mevlana Camisi'ne 150 polis ve polis köpekleriyle baskın yapmıştı. Camiye botlarla giren polislerin görüntüleri tepki çekmiş, Erdoğan, Alman Şansölyesi Angela Merkel'e uyarıda bulunmuştu.

İşte o ifadeler 🎥

Alman polisinin yaptığı baskınla ilgili konuşan Özuğurlu, ''Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başında olduğu teşkilatın memurları Türkiye'de cemevlerine girip rahatlıkla işeyebiliyor. Böyle olduğu halde Erdoğan, Merkel'i rahatlıkla eleştirebiliyor.'' dedi.

Bakan Yardımcısı Çataklı: 'İçimizdeki Fransızlarla da uğraşıyoruz'

Bakan Yardımcısı Çataklı: 'İçimizdeki Fransızlarla da uğraşıyoruz'
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
8
7
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
marine-offizier

yalanini sikeyim götveren.. Polisler diye cogul kullanmasi da teskilatin görev alani gibi hissetiriyor.. vay amk icimizdeki fransizi..

Deli Halit.

Ulan ibneler eve Galoşla girin Diyen kızı vuran polisi alman polisimiydi a ibine?!

Deli Halit.

Yimpaş holding, ihlas Holding, deniz feneri ve benzeri vurgunları Camilerde Üslenerek ve Ve camileri paravan gibi kullanarak yaptıkları için Almanya’daki cam... Devamını Gör

Onur

Ooo işemeli sıçmalı fantazi var gene... yalnız abi polis diye genelleme yapmış, yapmasın. Eğer doğru ise, 3 5 şuursuz polis desin kim olduklarını desin zaten... Devamını Gör