Görüş Bildir
Haberler
TBMM 1 Temmuz'da Tatile Girmeyecek

TBMM 1 Temmuz'da Tatile Girmeyecek

Onedio Medya
22.06.2016 - 09:09 Son Güncelleme: 22.06.2016 - 10:23

Genel Kurul'da, AKP'nin, çalışma gün, saat ve gündemine ilişkin grup önerisi kabul edildi.TBMM Genel Kurulu, 1 Temmuz'da tatile girmeyerek çalışmalarına devam edecek. AKP, tepkilere neden olan Yargı Paketi’ni önümüzdeki günlerde TBMM gündemine getirmeyi planlıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'nın verdiği bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile bazı uluslararası anlaşmalar gündemin ön sıralarına alındı.

Genel Kurul salı, çarşamba ve perşembe günü Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile bazı uluslararası anlaşmaların bitimine kadar çalışacak. Çalışmalar bitirilemezse, Genel Kurul 24 Haziran Cuma günü de toplanacak.

Genel Kurul, haftaya, normal çalışma günlerinin dışında 27 Haziran Pazartesi ve 1 Temmuz Cuma günleri de tasarı ve teklifler için mesai yapacak.

Alınan karar gereğince, Genel Kurul, 1 Temmuz'da tatile girmeyerek çalışmalarına devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Uyku apnesi apne olarak da bilinir. Uyku sırasındaki solunum duraklamalarından kaynaklanan ve uyku düzeninin bozulmasına sebep olan önemli bir hastalık. Uyku... Devamını Gör