Görüş Bildir
Haberler
Tayt Giydiği İçin Başak Ermiş'i Darp Eden Topçu'dan Savunma: 'Böyle Olsun İstemezdim'

etiket Tayt Giydiği İçin Başak Ermiş'i Darp Eden Topçu'dan Savunma: 'Böyle Olsun İstemezdim'

Sosyal medya fenomeni Başak Ermiş'e 'tayt giydiği' için şiddet uygulayan erkek arkadaşı Can Topçu yaptığı açıklamada 'Böyle olsun istemezdim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Ermiş isimli sosyal medya fenomeni genç kadın, kısa süre önce yaptığı paylaşımlarda 'tayt giydiği' için erkek arkadaşının şiddetine maruz kaldığını söylemişti.

Darp edildikten sonraki görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Ermiş, şu ifadeleri kullanmıştı.

'Arkadaşlar baştan anlatıyorum. Kendi evimde tayt giydiğim için oldu bu olay. Ve 3 aydır kendisine bakıyorum kira olsun yemeği uçak biletleri taksileri. Sürekli bir şeyler aldım. babası ömrü hayatı boyunca bu kadar bakmamıştır. Besle kargayı oysun gözünü işte ne diyebilirim ki. Soran olursa iyiyim darp raporu aldım annemin evine döndüm. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim'

Detaylar için 👇

'Ölmek istemiyorum, kurtarın beni'

'Ölmek istemiyorum, kurtarın beni'

Hürriyet'ten Aydemir Kadıoğlu'nun haberine göre 22 yaşındaki Ermiş, üç aydır birlikte olduğu 19 yaşındaki oyuncu Can Topçu, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’ndeki evde yaşıyordu.

İddiaya göre Can Topçu, arkadaşlarının da bulunduğu evde Başak Ermiş’in giydiği tayttan rahatsız olarak değiştirmesini istedi. Ermiş, bu isteğe olumlu yanıt vermeyerek oturmaya devam etti. İsteğinin yerine gelmediğini gören Topçu, Ermiş’i arkadaşlarının yanında yumruklamaya başladı.

Evde bulunan arkadaşları Ermiş’i kurtarmak istedi ancak bu pek mümkün olmadı. Topçu öfkeyle saldırmaya ve yumruklamaya devam etti. Ermiş, aldığı darbeler sonucu bir süre bayıldı. Ayıldığında da eniştesini arayarak 'Ölmek istemiyorum, kurtarın beni” diye yardım istedi. Topçu evden kaçtı. Eniştesi tarafından evden alınan Başak Ermiş, annesinin evine götürüldü. Hastanede darp raporu alan Ermiş, polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

'Bayıldıktan sonra beni uyandırmaya çalıştı'

'Bayıldıktan sonra beni uyandırmaya çalıştı'

Ermiş, saatlerce yumruk yediğini ve daha sonra bayıldığını belirterek, 'Bayıldıktan sonra beni uyandırmaya çalıştı, uyandığımda gitti. Hemen eniştemi aradım, geldi aldı beni. Darp raporu aldık. Anneme gittim. Üç aydır kendisine bakıyorum kira olsun, yemeği, uçak biletleri, taksileri, telefonu yok kulaklık istemesi sürekli bir şeyler aldım. Babası ömrü hayatı boyunca bu kadar bakmamıştır. Besle kargayı oysun gözünü. Bir daha böyle bir şeye cesaret edeceğini düşünmüyorum. Çevremdeki herkes uyardı, birkaç güne cinayet haberlerinde görürüz diye ama inanmadım' dedi.

Kendini böyle savundu: 'Anlık sinirle olan bir şeyi menfaatine çevirdi'

Kendini böyle savundu: 'Anlık sinirle olan bir şeyi menfaatine çevirdi'
Kendini böyle savundu: 'Anlık sinirle olan bir şeyi menfaatine çevirdi'

Adana 01 dizisiyle adını duyuran oyuncu Topçu ise yaptığı açıklamada, 'Böyle olsun istemezdim. Bir anlık sinirle olan bir şeyi menfaatine çevirdi' dedi. 

Topçu şu ifadeleri kullandı:

'El kaldırmamam gerekirdi. Ben vurmak istemedim, evden dışarı çıkacaktım kapıyı kilitledi, ağır küfürler etti. Sonunda o vurunca olanlar oldu. Ben özür diliyorum. Ben ne kadar haklı veya haksız olsam onun da bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum. Vurduğum için haksız oldum ama iftiraları kabul etmiyorum. Sizlerde en kısa zamanda farkına varacaksınız.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Allah şahidimdir ki iki tane tokat attım, yumruk kullanmadım"

"Allah şahidimdir ki iki tane tokat attım, yumruk kullanmadım"

Topçu bir başka paylaşımında ise şunları söyledi: 

'Benim yanımda böyle fotoğraf çekilip sosyal medyaya paylaşıyordu ,karışmıyordum. Bunca zaman sustum neden şimdi bir tayt giydi diye şiddet uygulayım? Sizce gerçekten bu mantıklı mı? Giyiniş konusu herkesin kendi tercihi. Ailesi karışmıyor, benim de karışmaya hakkım yok ama herkesin empati kurmasını istiyorum lütfen. Sizin sevgiliniz karşınızda can dostu dediğiniz insana arzulayarak dokunmaya çalışsa tepkiniz ne olurdu? Susarız diyen insanları bilemem ben o kadar rahat birisi değilim. Can dostu dediğim insan da zaten dokunmasına engel oldu. Sevdiğim sandığım kıza da Allah şahidimdir iki tane tokat attım, yumruk kullanmadım. Burnu, çenesi, dudakları ve kaşlarında dolgu var diye en ufacık darbede şişme yapabilir. Yaptıranlar da gayet iyi bilir. Söyleyeceklerin bu kadar kendisi prim uğruna bunu sosyal medyaya yansıtarak kendisi küçük düştü ve bu olayla alakalı bir paylaşım yapmayacağım.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
333
131
47
33
18
16
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

karışmayın .iki gün sonra birlikte tiktokda aşklarını tazelerler.

Carl Sagan

Çok da beyefendi birine benziyor halbuki nasıl yapmış aklım almadı.

Tuna Karahan

Ben böyle tip ile halısaha maçına bile çıkmam , sen gönlüne alıyorsun.