Görüş Bildir
Haberler
Taylan Kulaçoğlu ve Gazeteci Hakan Gülseven Serbest Bırakıldı

Taylan Kulaçoğlu ve Gazeteci Hakan Gülseven Serbest Bırakıldı

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven serbest bırakıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven, tutuklama talebi ile sorgu hakimliğine sevk edilmesinin ardından serbest bırakıldı.

Avukatı sosyal medya hesabından duyurdu

Serbest bırakılma haberini Avukat Tamer Doğan sosyal medya hesabından paylaştı. Doğan paylaşımında 'Düşmanlarımız çatlasın! Müvekkillerimiz serbest bırakıldı' dedi.

Havuz medyası ve Twitter trolleri tarafından hedef gösterildikten sonra gözaltına alınmışlardı👇

Sabah gazetesi Kulaçoğlu'nun İsimsizler Hareketi adlı Telegram sayfasını yönettiğini belirterek, 'İsimsizler Hareketi, TT listesi belirlemek, sosyal medyada düşüncelerine uygun olmayan hesapları hedef seçmek gibi faaliyetlerinin yanı sıra provokasyon içerikli tweet yani iletiler atarak Türkiye'de kargaşa çıkarmak ve manipülasyon yapmayı hedefleyen paylaşımlar yapıyordu. Terör örgütü DHKP-C'yi sosyal medyada destekleyen ve terör örgütü propagandası yaptığı belirtilen Taylan Kulaçoğlu ismindeki kişi 'İsimsizler Hareketi' adı altında Twitter'da bir hesabı yönetiyordu' şeklinde ifadelerle hedef gösteren haberler yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
37
30
8
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu ikisini takipte tutmak lazım. Teroristleri destekleyen imalarda bulun sonra hak hukuktan bahset hadi ordan yol al! Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kald... Devamını Gör

truthorwhatever

Ülkede adalet kavramı öyle bir çürüdü ki olmaması gereken hukuksuz onbinlerce durumdan bazıları engellenebildi diye seviniyoruz. Bugünlerin mimarı olan Kenan... Devamını Gör

Gokhan Topal

Editör Yasin Kod isimli arkadaş havafişek veya mekik emojisi nerede? Aynı zihniyetin mahsülü arkadaşların serbest kalmış sevinmen gerek.