Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Gündemi: Aydın'da Tartışma Yaratan 'Protokol' Görüntüleri

etiket Sosyal Medya Gündemi: Aydın'da Tartışma Yaratan 'Protokol' Görüntüleri

FreiGeist
25.10.2019 - 14:17

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın, protokol heyetinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 'yerine geçtiği' ve Binali Yıldırım'ın yanında yürümeye başladığı anlar kameralara yansıdı. Görüntüler sosyal medyada tepkilerin odağına yerleşti. Vekil Savaş bir açıklama yaparak görüntülerin ters açıdan kaydedildiğini söyledi ve 'Çerçioğlu'na omuz attığım gibi yakışıksız ithamlarda bulunulmaktadır. Bu itham tamamen asılsız. Basında ve sosyal medyada yer alan bütün bu iddiaların yalan olduğunu en iyi bilen kişi sayın Özlem Çerçioğlu’dur' dedi. 

Detaylara bakalım... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adnan Menderes Üniversitesi'nin 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni, eski Başbakan ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

Adnan Menderes Üniversitesi'nin 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni, eski Başbakan ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

Yıldırım'ın Aydın ziyaretine tartışma yaratan bir protokol heyeti görüntüsü damgasını vurdu. 🎥

Bu görüntülerin sosyal medyaya yansıması ardından tepkiler yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vekil Mustafa Savaş, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada "Ricada bulundum, hızlıca kenara çekildi" dedi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

“Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı kapsamında ilimizde gerçekleştirilen bir programda yaşandığı iddia edilen ve gerek sosyal medyada gerekse haberlerde yer bulmaya devam eden bir olayla ilgili açıklama yapma gereği doğmuştur. Haberlerde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu'na omuz attığım gibi yakışıksız ithamlarda bulunulmaktadır. Bu itham tamamen asılsız olup karalamaya yönelik art niyetli bir itibarsızlaştırma sürecidir. Haberde konu olan kamera çekimleri ters açıdan çekilen görüntüler olduğu için, saygıdeğer basın mensuplarının elinde karşı cepheden çekilen videolar var ise, bunların da yayınlanması durumunda olayın haberde anlatılan şekilde olmadığı açıkça görülecektir. Protokol heyetine arkadan yetişmek üzere hızlı adımlarla yürürken Büyükşehir Belediye Başkanımıza arkadan seslenerek yer vermesi hususunda ricada bulunduğum ve bunun akabinde kendilerinin de hızlı bir şekilde yana doğru çekilerek bana yer verdiği hususu açıkça görülecektir. Basında ve sosyal medyada yer bulan bütün bu iddiaların yalan olduğunu en iyi bilen kişi de Özlem Çerçioğlu'dur.'

Savaş, 31 Mart seçimlerinde rakibi olan ve kazanan Çerçioğlu ile tokalaşmadığı yönünde iddialara da yanıt verdi.

Savaş, 31 Mart seçimlerinde rakibi olan ve kazanan Çerçioğlu ile tokalaşmadığı yönünde iddialara da yanıt verdi.

'Tamamen yalan' diyen Savaş şöyle devam etti:

'Tokalaşma anımıza ait görseller de farklı haber portallarında haber olarak yerini almıştır. Geride bıraktığımız 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde rakibimizin bir kadın, bir anne, bir eş olduğunu her platformda dile getirmiş, bu nedenle siyaseti hiç bir zaman ve hiç bir ortamda çirkinleştirmeyeceğimizi ifade etmiş olmamıza karşın böyle bir haberle itibarsızlaştırma yoluna gidilmesi tamamen kasıt ve art niyete yönelik bir süreçtir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
372
325
22
19
13
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Bunlar kadına omuz da atarlar, evlerine çağırıp kafalarına da sıkarlar. Sonra hepsini kadının orospuluğuna bağlayıp konuyu kapatırlar.

kirik-toprak-testi

Mercedes görünce peşinden koşacak adamlar makam mevki sahibi olursa böyle olur.

Kzlt

Hayatını yancılıkla idam ettiren ilkel ve hayvanımsı, ne edep bilirler ne adap. Kadına bakışını da özetlemiş dağ heyelanı, özür dahi yok.