Görüş Bildir
Haberler
Tarkan'ın Alacağı Ücret Dudakları Uçuklattı! Megastar Yılbaşında Mısır'da Sahneye Çıkacak...

Tarkan'ın Alacağı Ücret Dudakları Uçuklattı! Megastar Yılbaşında Mısır'da Sahneye Çıkacak...

GNS
16.11.2021 - 21:14

Koronavirüs sebebiyle iki senesini Almanya'da geçiren Tarkan, çalışmadığı dönemlerin acısını çıkartıyor. İstanbul'a döner dönmez yeni şarkı çalışmalarına başlayan ve reklam işbirlikleri yapan Tarkan'ın yılbaşında sahne alacağı öğrenildi. Yeni yıla girerken Mısır'da olacağı öğrenilen megastarın alacağı ücret dudakları uçuklattı. Trendyol reklamından aldığı ücretin olay olmasının üstüne konserden gelecek fiyat herkesi şaşkına çevirdi. İşte Tarkan'ın yılbaşı konser ücreti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'ye döndüğünden beri gündemden düşmeyen megastar Tarkan'ın yılbaşı planı belli oldu. Yeni yıla girerken ünlülerin alacağı ücretler tartışılırken Tarkan'ın Mısır konseri vereceğini ve alacağı ücreti duyanların dudakları uçukladı. İşte detaylar...

Mısır Konseri Ücreti Şaşkına Çevirdi

Mısır Konseri Ücreti Şaşkına Çevirdi

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs yüzünden Almanya’da kalan Tarkan, geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönüş yapmıştı. Yeni albüm çalışmalarına hız veren Megastar’ın yılbaşında Mısır’da bir otelde sahne alacağı önü sürüldü. Popbizde’nin haberine göre; Mısır’da sahneye çıkacak olan Tarkan’ın yaklaşık 5 milyon TL kazanç sağlayacağı iddia edildi.

 Ailesinden ayrı yeni yıla girmek istemeyen Tarkan, şimdiden eşi ve kızı için gidecekleri otele, ekibi tarafından hazırlıklar için talimatlar göndermeye başladığı da söylentiler arasında.

Rekoru Kırdı

Rekoru Kırdı

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle konser vermeyen Tarkan'ın rekorunu Özcan Deniz kırdı. Özcan Deniz geçen yıl, bir gecelik konser için 1 milyon TL kazanarak adını zirveye yazdırmayı başarmıştı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın