Görüş Bildir
Haberler
Tarihteki Hangi Kadın Hükümdar Senin Ruh İkizin?

etiket Tarihteki Hangi Kadın Hükümdar Senin Ruh İkizin?

Tarihteki hangi kadın hükümdarın ruh ikizin olduğunu merak ediyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle hangi özelliğini daha çok sevdiğini öğrenelim!

1. Öncelikle hangi özelliğini daha çok sevdiğini öğrenelim!

2. Şimdi de küçüklüğünde hayalini kurduğun mesleği seçmeni istiyoruz senden:

3. Aşağıdaki kavramlardan hangisi senin için çok daha önemli?

4. Peki, en büyük korkun ne?

5. Bir süper kahraman olsan, hangi hayvanın yardımcın olmasını isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir Ortaçağ savaşçısı olsan senin silahın hangisi olurdu?

7. Günümüze dönersek, dünyadaki en büyük sorun ne sence?

8. Son olarak: Özel bir gücün olsa bunun ne olmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Tomris Hatun!

Tomris Hatun!

Sen savaşmak için doğmuşsun. Hiçbir şey önüne hazır gelmemiş, hayatta kazandığın her şey derin bir mücadelenin ürünü. Bu yüzden sahip olduklarının değerini biliyorsun. Annelik içgüdün çok kuvvetli. Arkadaşlarına, ailene, tüm sevdiklerine karşı takındığın bu korumacı tavır da bu yüzden. Tomris Hatun kesinlikle senin ruh ikizin!

VII. Kleopatra!

VII. Kleopatra!

Sen zekasıyla bir, hatta birkaç adım öne çıkanlardansın. İnsanların hakkında ne söylediği hiç önemli değil çünkü kendini başkalarına kanıtlamak gibi bir derdin hiçbir zaman olmamış, sen kendin için varsın. Tek sorunun zaman zaman tembel davranman. Eğer zekanı tutkularınla birleştirirsen bize sadece olacakları izlemek kalır. Bu yüzden, VII. Kleopatra kesinlikle senin ruh ikizin!

I. Elizabeth!

I. Elizabeth!

Seni anlatan tek kelime ''başarı''. Her koşulda başarıya açsın. Kazanmak için elinden geleni yaparsın. Mükemmeliyetçisin de, hataya tahammülün yok. Bir iş yaptığın zaman en iyisini yapmak istersin. Neden mi? Çünkü sen yaptın ve en iyisi olmak zorunda. Bu yüzden, I. Elizabeth kesinlikle senin ruh ikizin!

Marie Antoinette!

Marie Antoinette!

Senin için bu hayatta en önemli şey aile. Ailen için bütün tehlikelere karşı koyabilirsin. Uzlaşmacı bir yapın var. Kavgaymış, ağız dalaşıymış bunlar senin hiç alışık olmadığın çirkin şeyler. Suskunluğun asaletinden desek yalan olmaz :) Bu yüzden, Marie Antoinette kesinlikle senin ruh ikizin!

Anne Boleyn!

Anne Boleyn!

Bu nasıl inat be canısı?! Kimse sana istemediğin bir şeyi yaptıramaz ve kimse sana ne yapamayacağını söyleyemez. Sırf bu yüzden biten arkadaşlıkların, biten ilişkilerin var. Yüksek bir karaktere sahipsin, her zaman içinden geldiği gibi davranırsın. Çünkü neden davranmayasın ki :) Bu yüzden Anne Boleyn kesinlikle senin ruh ikizin!

II. Katerina!

II. Katerina!

Sen gerçek bir peri kızısın. Yüzyıllardır beklenen o zarafet, o ince ruh senmişsin. Bütün savaşları bitirecek, küresel ısınmaya dur diyecek, pandaların neslini devam ettirecek sihirli değnek de senin ellerinmiş. Bu yüzden II. Katerina kesinlikle senin ruh ikizin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
464
286
135
73
31
22
22
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

VII. Kleopatra

Gizem Yenikler

Anne Boleyn! Bu nasıl inat be canısı?! Kimse sana istemediğin bir şeyi yaptıramaz ve kimse sana ne yapamayacağını söyleyemez. Sırf bu yüzden biten arkadaşlı... Devamını Gör

Melis

VII. Kleopatra