Görüş Bildir
Haberler
Taraf'tan 'Köşk'te Köstebek' İddiası

Taraf'tan 'Köşk'te Köstebek' İddiası

adem kara
25.08.2014 - 12:05 Son Güncelleme: 25.08.2014 - 13:00

Cumhurbaşkanı Gül ile eşini hedef alan Twitter hesaplarını kontrol ettiği ileri sürülen Başbakanlıktaki danışmanların Çankaya Köşkü’nde ‘köstebeği’ olduğu iddia edildi.

Taraf gazetesi, Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve ailesine ait bilgileri dışarı sızdıran bir köstebeğin olduğunu öne sürdü. Gül’ün bunu öğrenince o ismi etrafından uzaklaştırdığı iddia edildi.

Gazete, dün, “Gizli Arşiv” isimli Twitter hesabından Gül ve ailesini hedef alan mesajların, Başbakanlık’tan ve bir “yandaş” gazetenin Ankara temsilciliğinden atıldığını ileri sürmüştü.

“Twittergate” olarak adlandırdığı skandal gelişmenin Köşk’e uzandığını yazan Taraf’ın iddiasına göre, “Aktroller” diye nitelenen sosyal medya hesaplarını kontrol ettiği ileri sürülen danışman ekibinin, Köşk’te bir köstebeği ortaya çıkarıldı. Yapılan araştırmada, M.K. isimli danışmanın, Gül’ün yaptığı her görüşmenin ayrıntılarını ve ailesi ile ilgili bilgileri anında Başbakanlık’ta görev yapan danışmanlara aktardığı saptandı. Ve bu bilgilerin de, “Aktrollere” ait hesaplardan yayınlandığı belirlendi.

Bunun üzerine, M.K. isimli köstebeğin Köşk’ten uzaklaştırıldığı ileri sürüldü. Ayrıca Hayrünnisa Gül’ü isyan noktasına getiren gelişmelerden birisininde Köşk’teki köstebek iddiasının olduğu bildirildi.

nediyor.com

Kaynak: http://nediyor.com/2014/08/25/tarafta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0