Görüş Bildir
Haberler
Tam Kapanma Uzayacak Mı? 19 Mayıs Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Tam Kapanma Uzayacak Mı? 19 Mayıs Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Türkiye’de 29 Nisan’da başlayan sokağa çıkma yasağı, devam ediyor. Toplam 17 gün sürecek ve 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00’de sona erecek tam kapanmada birçok işletme ve kurumda kapalı durumda. Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı sektörler için 'İktidara çağrım var. Bayram öncesi 2 günü, kontrollü açalım. Çok, çok zordalar...' açıklaması yaptı. Vatandaşlar, sokağa çıkma yasağının uzayıp uzamayacağını merak ediyor. 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte son detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

18-19 Mayıs Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

18-19 Mayıs Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Daha önce 17 Mayıs Pazartesi günü biteceği açıklanan sokağa çıkma yasağında son bir haftaya girildi. İçişleri Bakanlığı, 18-19 Mayıs tarihleriyle ilgili henüz bilgilendirmede bulunmadı. Yaklaşık 1 yıldan beri resmi tatillerde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Bu sebeple bu 19 Mayıs’ta da yasak olup olmayacağı merak ediliyor.

Bayramda Marketler Açık Olacak Mı?

Bayramda Marketler Açık Olacak Mı?

Ramazan Ayı’nın bitmesi ve Ramazan Bayramı’nın başlamasına da sayılı günler kaldı. 13 Mayıs Perşembe günü başlayacak Ramazan Bayramı, 15 Mayıs Cumartesi sona erecek. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre bakkal, market, kuruyemişçi, manav gibi işletmeler sokağa çıkma yasağında 10.00 ile 17.00 arasında hizmet vermeye devam ediyor. Bu sebeple bayramda bakkal ve marketler açık olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın