Görüş Bildir
Haberler
Taksim'de Bildiri Dağıtan Tebliğcilerden Yılbaşı Yorumu: '2 Sene Önce Bu Kadar Kalabalık Değildi'

etiket Taksim'de Bildiri Dağıtan Tebliğcilerden Yılbaşı Yorumu: '2 Sene Önce Bu Kadar Kalabalık Değildi'

Taksim Meydanı'nda 'Tebliğciler olarak bilinen bir grup, yeni yıl öncesinde üzerinde 'Ey Müslüman Kardeşim' yazılı olan bildirileri vatandaşlara dağıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taksim Meydanı'nda 'Tebliğciler' olarak bilinen bir grup yeni yıl kutlamaları öncesinde üzerinde 'Ey Müslüman Kardeşim' yazılı olan bildirileri dağıttı. Bildiri dağıtan Bilal Demir, 'Çok kalabalık. Müslümanların böyle olmaması gerek.  Bizim kendi bayramımız bize yeter. 

İslam alemi kan ağlarken oynamanın anlamı yok. Eğleneceğiz ama İslam çerçevesinde eğlenmemiz gerekiyor. Dikkat etmemiz gerekiyor. 

2 sene önce de buradaydık, iki sene önce bu kadar kalabalık değildi. Şu an genelde yabancılar var. Bu ebedi hayatta cennet var. Allah'ın dediği gibi yaşamak lazım' dedi.

Tebliğcilerin açıklamaları 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
109
73
68
22
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
utku kaymaz

tebliğciler hırsızları, yolsuzları, kuran kurslarındaki tarikatlardaki tecavüzcüleri eleştirdikleri gün insanlara inandırıcı gelirler, bu haliyle dine hizme... Devamını Gör

Ateş Ateş

size ne amk

Kzlt

Belediyelerden gelen kaynakların kesilmesiyle iş gücüne katılan beleşçi ensarcılar hiç tanımadıkları demokratik haklarını kullanıyor. Önce bahçenizde biriken... Devamını Gör