Görüş Bildir
Haberler
Takipçilerini İntihara Teşvik Ediyordu: TikTok Fenomeni Canlı Yayında Yaşamına Son Verdi

etiket Takipçilerini İntihara Teşvik Ediyordu: TikTok Fenomeni Canlı Yayında Yaşamına Son Verdi

Yüksel Venedik
26.11.2021 - 11:14 Son Güncelleme: 26.11.2021 - 13:53

'Luo Xiao Mao Mao Zi' smiyle bilinen TikTok fenomeni, bir sosyal medya platformunda canlı yayın sırasında pestisit içerek yaşamına son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haberler.com'dan Olgun Kızıltepe'nin haberine göre son dönemlerde yayınladığı videolarda depresyondan bahseden ve bazı sosyal medya kullanıcılarını da intihar etmesi için teşvik ettiği ettiği öne sürülen 'Luo Xiao Mao Mao Zi' isimli TikTok kullanıcısı canlı yayın sırasında pestisit içerek yaşamına son verdi. Olay sonrası hastaneye kaldırılan fenomen, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

'Hayalet evlilik' için külleri çalındı

'Hayalet evlilik' için külleri çalındı

Fenomenin vefatının ardından ise oldukça ilginç bir olay yaşandı. Kadının külleri, bulunduğu cenaze evinde bir çalışan tarafından çalındı. Çalışanın, külleri başkalarına 'hayalet evlilik' için sattığı ifade edildi. Planı yaptığı öğrenilen 3 şahıs, kısa sürede polisler tarafından yakalandı.

Hayalet evlilikler, Çin'de bir gelenek olarak görülüyor. Dünyadan ayrılan ruhların, çocukların refahını korumak için evlenmesini gerektiğine inanılıyor.

3000 yıllık bu gelenek, genelde ölmüş çocuklarına bir partner bulmak isteyen aileler tarafından yapılıyor. Hatta son zamanlarda sanal marketlerde 'hayalet çöpçatanlar' bile satılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
484
211
170
105
86
63
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray

Gergedanların bile modern insan evladından daha akıllı olduğunu savunuyorum.

Filizim

en azından samimiymiş.

Levi Kajitsi

Editor nihat adam gibi icerik koyin nerde sacma sapan orda Onedio