Görüş Bildir
Haberler
Sütlük Dolabı

Sütlük Dolabı

Soda Ayran
10.05.2015 - 15:58 Son Güncelleme: 10.05.2015 - 17:48

Sütlük Dolabı

Taze kalması gereken ürün gruplarından bir tanesi de süt ve süt mamülleridir. Genel olarak bakıldığında süt ve süt ürünlerinin günlük olarak tüketilmesi gerekmekte ve bu yüzden büyük marketler de genellikle günlük sütlerden yana tercihlerini yapıyor ancak bu ürünler de elde kalmakta ve son kullanma tarihine kadar daha kusursuz bir şekilde muhafaza edilebilmesi adına soğuk dolaplarda saklanıyor. İşte bu dolapların üretiminde ve satışında siz değerli müşterilerimize hizmet veriyor ve geniş iç hacimli dolaplarımız sayesinde birçok markanın ürünlerini aynı dolapta saklamanıza yardımcı oluyoruz. Sütlük dolabı, kullanımı açısından oldukça faydalı bir ürün grubudur ve sütlerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan özel üretim dolap modelleridir.

Sütlük dolapları, daha çok bakkalların ve büyük marketlerin gıda reyonlarında yer alır ancak büyük markalar genellikle farklı marka sütlerin kendi dolaplarında teşhir edilmesine izin vermez ve hal böyle olunca ekstra bir dolaba ihtiyaç duyulur. Bu aşamada sizlere sütlük dolaplarını sunuyor ve birçok markanın ürününü saklamanız adına yardımcı oluyoruz. Sütlük dolabı fiyatları ya da sütlük fiyatları gibi bir arama ile fiyatlar konusunda da bilgi sahibi olabilir ve bütçenize göre gerekli seçimleri en iyi şekilde yapabilirsiniz. Dilerseniz süt ürünlerini de bu dolaplarda muhafaza edebilirsiniz çünkü soğutma sistemleri oldukça güçlü dolaplardır, bu yüzden ürün tazeliği konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı da belirtmek isteriz.

Sütlük dolapları, genellikle meşrubat dolapları gibi dik ve uzun bir yapıya sahiptir. Geniş iç hacmi sayesinde çok sayıda şişe ve plastik süt bu dolaplarda kusursuz bir şekilde saklanabilir. Sizler de market sahibi ya da bakkal sahibi iseniz sütlerinizi daha güvenilir bir şekilde muhafaza etmek, ya da daha kaliteli bir şekilde sunum yapmak isterseniz bu dolaplardan yardım alabilirsiniz.

Sütlük dolapları ile birlikte marketlerinizin ya da bakkallarınızın ihtiyacı olan birçok dolap modeli bu adreste sizlere sunuluyor ve kusursuz bir şekilde satışı yapılıyor. Diğer dolap modelleri için de yine sitemizi inceleme altına alabilir ve site içi arama ile farklı tipteki dolap modellerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.avgsogutma.com/sutluk-dolabi/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın