Görüş Bildir
Haberler
Survivor Yeni Sezon Ünlüler Takımından Elif Gören Kimdir? Elif Gören Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor Yeni Sezon Ünlüler Takımından Elif Gören Kimdir? Elif Gören Kaç Yaşında ve Nereli?

Her yıl izleyiciyi ekrana kitleyen yarışma Survivor, yeni sezonda yarışmacılar arasında Elif Gören yer alıyor. Parkurda rekabetin giderek kızışmasıyla ünlüler ve gönüllüler kıyasıya yarışacak. Survivor 2022'de daha önce şampiyonluk yaşamış olan Elif Gören, ünlüler takımında yer alacak. Daha önceki yarışmalara damga vuran isimler bu senede karşı karşıya geliyor. Peki Elif Gören kimdir, kaç yaşında? Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Elif Yıldırım Gören nereli? İşte Elif Gören'in hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8'in yen sezon Survivor yarışmasında bu yıl All Star'da ünlüler kıyasıya yarışacak. Bu yıl ünlüler ekibinde Elif Gören yer alıyor. Elif Gören'in hayatı ise program başlamadan merak konusu oldu. Yeni sezonda ünlüler takımında yarışacak olan ismin hayatı, yaşı, mesleği gibi bilgiler yarışmanın izleyicisi tarafından aratılıyor. Peki Elif Gören kimdir?

Elif Gören Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Elif Gören Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Elif Gören 14 Şubat 1990'da İznik, Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 55 kilo ağırlığa ve 1.70 metre boya sahip olan atlet, ENKA Spor Kulübü lisanslı sporcusudur. Antrenörler Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılmaktadır. Elif Yıldırım Gören 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsilen bayanlar 4×400 metre bayrak yarışı etkinliğinde yarışmıştır. Bu alanda Olimpiyatlar'da mücadele eden en genç Türk sporcu olarak bilinmektedir. Gören TV8 kanalında yayınlanan Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Acun Medya prodüksiyonu olan Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler grubunda katılımcı olarak yer aldı.

Elif Gören'in Katıldığı Yarışlar ve Dereceleri

Elif Gören'in Katıldığı Yarışlar ve Dereceleri
  • 2007 Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası 5.

  • 2007 Karadeniz Oyunları 2.

  • 2008 Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası 25.

  • Avrupa Kupası Kombine 2. Ligi Etkinlikleri 11'ci etap 7

  • 2012 Avrupa Atletizm Şampiyonası: Kadınlar 400 metre engelli 27'ci etap

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın