Görüş Bildir
Haberler
Survivor Sena Özdemir Kimdir? Sena Özdemir Nereli ve Kaç Yaşında?

Survivor Sena Özdemir Kimdir? Sena Özdemir Nereli ve Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
17.01.2021 - 11:30

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de gönüllüler takımında yer alan Sena Özdemir! Sms oylamasında en az oyu alan Sena Özdemir yarışmaya veda eden ilk isim oldu. Peki, Sena Özdemir kimdir? Sena Özdemir kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sena Özdemir Kimdir?

Sena Özdemir Kimdir?

Annesi Bulgaristan göçmeni, babası ise Balıkesirli olan Sena Özdemir, 1991 yılında dünyaya geldi. 10 yaşından beri atletizm dalında aktif olan Sena Özdemir, Atatürk Spor Lisesinde okudu. Üniversite eğitimini sürdüren bir yandan da İzmir büyükşehir belediyesi spor kulübünün lisanslı sporcusu olan Sena Özdemir, Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisidir.

Sena Özdemir'in Veda Konuşması

Sena Özdemir'in Veda Konuşması

Survivor 2021’de ilk haftadan yarışmaya veda eden isim belli oldu. Sena Özdemir, SMS sıralamasında geride kalınca elendi ve adaya veda etti. Sena Özdemir veda konuşmasında şunları söyledi:

' Bana oy atan, destek olan herkese teşekkür ederim. Daha sonra sizlere ve ekibinize çok teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Demek bundan sonrası benim için hayırlı değilmiş. Üzüldüm ama asla isyan etmem.' Sena'nın elenmesiyle birlikte takım arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın