Görüş Bildir
Haberler
Survivor Nagihan Karadere Kimdir, Kaç Yaşındadır ve Neden Gündemde?

Survivor Nagihan Karadere Kimdir, Kaç Yaşındadır ve Neden Gündemde?

Daha önce iki kez Survivor’da yarışan ve oyunlarda gösterdiği hırslı performans nedeniyle en sevilen Survivor yarışmacıları arasında bulunan Nagihan Karadere, özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. TV8 ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına katılan Nagihan Karadere, ‘Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar ilgi görmemiştim. Ben işime odaklıyım ancak çok talibim var. Saplantılı insanlar da var’ açıklamalarında bulundu. Nagihan Karadere’nin bu açıklamaları sonrası sosyal medyada ‘Nagihan Karadere kimdir?’ sorusuna cevap aranıyor. İşte Survivor Nagihan Karadere’nin hayatı ve yaşamı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nagihan Karadere: Paylaşılamayan Kadın Oldum!

Nagihan Karadere: Paylaşılamayan Kadın Oldum!

Son günlerde çevresindeki erkeklerden çok fazla talep gördüğünü dile getiren Nagihan Karadere, '38 yaşımdayım böyle ilgi alaka görmedim. İlgi gösterenleri belli bir yaşı yok. Erkekler olgun kadından hoşlanıyorlar galiba, yaş aldıkça talibim artt” ifadelerini kullandı.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Nagihan Karadere, 27 Aralık 1984 yılında Osmaniye’de dünyaya gelmiştir.

Küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak atletizme ilgi duyuran Nagihan Karadere,  2003'te Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı.

4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

Survivor 2016 programında Ünlüler için yarışan kişiler arasında yer aldı Kıbrıs'taki çeyrek finalde beşinci oldu. Eşi Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşanan Nagihan Karadere, Ece Arven Gökçe adında bir kız çocuk annesidir.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın