Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2021 Eleme Adayı Belli Oldu: Adaya Veda Edecek İsim Kim Olacak?

Survivor 2021 Eleme Adayı Belli Oldu: Adaya Veda Edecek İsim Kim Olacak?

Müge Kakşi
18.01.2021 - 13:15

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in bu haftaki ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Dün akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler kazandı.  Gönüllüler takımından bir kişi eleme adayı olarak belirlendi. Adada Dora ile Sancakay arasında ipler gerilirken, eleme konseyinde Sancakay, 4 oy alarak adaya veda edecek isim oldu. İşte 17 Ocak 2021 Survivor'da yaşananlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dokunulmazlık Oyununda Yaşananlar

Dokunulmazlık Oyununda Yaşananlar

Survivor Ünlüler Gönüllüler yeni bölümünde dokunulmazlık için kıran kırana bir mücadele yaşandı. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı parkurda kazanan taraf ünlüler takımı oldu.

Gönüllülerde oyunun kaybedilmesi ile birlikte moraller bozuldu. Poyraz mağlubiyeti 'Aldığımız en ağır yenilgilerden biriydi. Bu dokunulmazlığa çok ihtiyacımız vardı.' şeklinde yorumladı.

Merakla beklenen eleme Dora, Sancakay ve Hanzade arasında yaşandı. Ve yapılan oylama sonucunda eleme adayı Sancakay oldu. Sancakay yaptığı açıklamada, 'Benim için de sürpriz oldu. Tahminlerim vardı ama bir bildikleri var ki yazıyorlar, bir şey söylemek istemiyorum. Neden beni yazdıklarını dinlemek isterim açıkçası.' ifadelerini kullandı.

Sancakay ve Dora arasında İpler Gerildi

Sancakay ve Dora arasında İpler Gerildi

Son bölümde Sancakay ve Dora arasında ipler gerildi. Tartışmaya esnasında Dora'nın Sancakay'a sesini yükseltmesi olay oldu. Bunun üzerine Sancakay Dora'ya 'Bana bağıramazsın. Bana annem, babam bağırmıyor.' dediği sıralarda Dora kendisini 'Bağırmadım' sözleriyle savundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın