Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor'da Bu Hafta Elenen İsim Gönüllüler Takımından Olacak

Survivor'da Bu Hafta Elenen İsim Gönüllüler Takımından Olacak

Onedio Medya
29.02.2016 - 15:40

TV8'de ekrana gelen Survivor 2016'da bu sezonun ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı. Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı gönüllüler takımından çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar eleme için bir arkadaşlarının ismini yazdı. Gönüllüler takımında adı en çok yazılan Semih, eleme için çıkan ilk isim oldu.

Survivor’ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Gizem Kerimoğlu’ nun kararıyla, Semih Öztürk’ten sonra ikinci eleme adayı Efecan oldu.

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları elenen ismi belirleyecek. Salı günü yapılacak olan SMS oylaması sonucunda birinci olacak kişi de bir isim verecek. 3 kişi arasında Survivor gönüllüler SMS sıralamasına bakılacak ve kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıkacak.

Semih Öztürk'ün gönüllüler içinde SMS oylamasında birinci olması durumunda Semih Öztürk elemeden kurtulacak ancak birinci olarak bir ismi elenme adayı olarak önerme hakkı da olmayacak. Onun yerine ikinci olan isim elenmesi için isim verecek.

Milliyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
18
18
13
11
7
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
betul basdogan

şu semih elensin. Cidden o adam egonun vücut bulmuş hali!...