Görüş Bildir
Haberler
Survivor Ayşıl Neden Sürgüne Gitti? Ayşıl Özaslan Kimdir?

Survivor Ayşıl Neden Sürgüne Gitti? Ayşıl Özaslan Kimdir?

CansinA
25.01.2022 - 12:11

Senelerdir olduğu gibi bu sene de Survivor yine bütün heyecanı ile devam ediyor. Survivor'da son dokunulmazlığı hem kadınlar hem de erkeklerde Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler kendi arasından isimler yazarak sürgün adasına gidecek isimi belirledi. Sürgün adasına giden isim Ayşıl oldu. Survivor izleyicileri ise Ayşıl Özaslan'ın kim olduğu ve neden Sürgün Adası'na gittiğini merak edip araştırmaya başladı. Peki Survivor Ayşıl Özaslan kimdir? Ayşıl neden Sürgün Adası'na gönderildi? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor'da adından sıkça bahsettiren kişilerden biri de Ayşıl Özaslan. Sürgün Adası'na gönderilen Ayşıl'ın kim olduğu ve neden Sürgün Adası'na gönderildiği ise merak edilen konular arasında. Merak edilen soruların cevabı haberimizde...

Sürgün Adayları Kimlerdi? Kim Sürgüne Gitti?

Sürgün Adayları Kimlerdi? Kim Sürgüne Gitti?
  • 1. eleme adayı : Mert

  • 2. eleme adayı : Berna

  • 3. eleme adayı : Ayşıl

  • 4. eleme adayı : Sercan

Olarak belirlenen sürgün adaylarından 3 ve 4. adaylar olan Ayşıl ve Sercan Sürgün Adası'na giden isimler oldu.

Ayşıl Özaslan Kimdir?

Ayşıl Özaslan Kimdir?

1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York'ta Berkeley College Üniversitesi'ne giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika'da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönerek özel bir firmayla anlaşmış ve 7 yıldır bu firmanın Türkiye müdürlüğünü yapmaktadır.

Çocukluktan beri spora ilgi duyan ve sporla ilgilenen Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir.

Daha önceden Survivor ve Fear Factor yarışmalarına katılmış bir isim olan Ayşıl Özaslan, 'Boxun Yıldızları' programına da katılmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın