Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star Aycan, Sema ve Adem Neden Yok? Acun Ilıcalı'dan Adem, Sema ve Aycan Açıklaması...

Survivor All Star Aycan, Sema ve Adem Neden Yok? Acun Ilıcalı'dan Adem, Sema ve Aycan Açıklaması...

Survivor 2022 All Star Ünlüler takımında yer alan üç yarışmacı; Adem, Aycan ve Sema takımdan bir süre uzaktı. Takımda bir süredir uzak olan isimlerin takımda yer almaması vatandaşlar tarafından büyük merak konusu olmaya devam ediyordu. Merak edilen konuya ilişkin Acun Ilıcalı, dün akşam ekrana gelen konseyde açıklamalarda bulundu. Peki Survivor Adem, Aycan ve Sema neden yok?  Ne zaman takıma katılacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2022 All Star'da Ünlüler takımında yer alan Sema, Aycan ve Adem  bir haftadır Survivor ekrana gelen yeni bölümlerde ekranlarda yer almıyor. Yarışmalarda ve konseyde olmayan  Adem, Aycan ve Sema ile ilgili Acun Ilıcalı hastalıkları nedeniyle yer almadıklarını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından üç yarışmacının koronavirüse yakalandıkları ve karantinada oldukları söylentisi ortaya atılmıştı. Konuya dair Acun Ilıcalı'dan dün akşam saatlerinde yeni bir açıklama yapıldı. Peki Adem, Aycan ve Sema neden yok?

Adem, Sema ve Aycan Ne Zaman Kadroya Katılacak?

Adem, Sema ve Aycan Ne Zaman Kadroya Katılacak?

Survivor Ünlüler takımında bulunan üç yarışmacının hasta olduğu için ekranlarda olmadığı açıklanmıştı. Konuya dair son bölümde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı; Adem, Aycan ve Sema yarın takıma katılıyor açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın