Görüş Bildir
Haberler
Suların Bir Türlü Durulmak Bilmediği Gelmiş Geçmiş En Olaylı Survivor'da Şimdiye Kadar Kimler Elendi?

Suların Bir Türlü Durulmak Bilmediği Gelmiş Geçmiş En Olaylı Survivor'da Şimdiye Kadar Kimler Elendi?

Fonda 'Kimler geldi, kimler geçti?' çalarken bu zaman kadar elenen isimleri sizler için şöyle bir gözden geçirelim istedik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Makbule Karabudak

Makbule Karabudak

19 Şubat konseyinde, elenen ilk isim Makbule olmuştu. 3 gün sonra adaya veda eden yarışmacı, Survivor tarihinin en erken elenen adayı oldu. Ebe olarak görev yapan eski yarışmacı, şu sıralar koronavirüs salgını için yapılan çalışmalarda yer almakta.

Tuğba Melis Türk

Tuğba Melis Türk

25 Şubat konseyinde, SMS oylamasında en düşük oyu alarak Survivor'a veda eden 2. isim oldu. Bilindiği gibi Survivor'ın ilk haftalarında elenmek tamamen şans ile alakalı olduğu için kendini henüz gösteremeyen Melis de hasbelkader elendi.

Derya Can Göçen

Derya Can Göçen

3 Mart konseyinde, SMS oylamasına kaldığı diğer adaylardan daha az oy alan Derya, Survivor'a veda eden 3. isim oldu. Erken elenen isimlerden olan eski yarışmacı, izolasyon sürecinin de etkisiyle eşi ve çocuklarıyla evde geçen günlerin tadını çıkarmakta.

Mutlu mesut ilişkisi olan diğer Survivor yarışmacılarını görmek için bu içeriğimize göz atabilirsiniz. 👇

İrem Akın

İrem Akın

10 Mart konseyinde, SMS oylamasında en az desteği alan İrem adaya veda eden 4. isim oldu. Elendiği için oldukça üzülen eski yarışmacı, ülkemize döndüğü günden beri büyük bir aşkla antrenmanlarına devam etmekte.

Tayfun Erdoğan

Tayfun Erdoğan

17 Mart konseyinde, mavi takımın strateji hatası yapmasından dolayı adaya veda eden 5. isimse Tayfun oldu. Survivor'a ne kadar güçlü bir insan olduğunu göstermek için gelip hatırı sayılır bir çaba sarf etmiş olsa da beklenmedik bir şekilde elendi.

Tayfun'un Öz babası Emrah'la yaşadıklarını hatırlamak için bu içeriğimize göz atabilirsiniz. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ceyhun Uzun

Ceyhun Uzun

24 Mart konseyinde, hayat hikayesiyle hepimizin boğazını düğümleyen Ceyhun, stratejilerin kurbanı olarak adaya veda eden 6. isim oldu. Bir baba olarak çektiği acıları düşününce tüm Türkiye göz yaşlarına boğulmuştu. Ceyhun elenirken de aynı hisleri yaşattı bizlere.

Ceyhun'un hayatıyla ilgili detaylara da bu içeriğimizde yer vermiştik. 👇

Burak Yurdugör

Burak Yurdugör

31 Mart konseyinde, Yasin ve Yunus Emre'yle SMS oylamasına çıkan Burak, adaya veda den 7. isim oldu. Mavi takımın strateji yaparak Yunus Emre'yi göndermek istemesinin ardından potada yer alan Burak, beklenmeyen bir şekilde elendi.

Parviz Abdullayev

Parviz Abdullayev

7 Nisan konseyinde, performans sırlamasında ilk ikide gelen isim olmasına rağmen strateji kurbanı olan Parviz, adaya veda eden 8. isim oldu. Tüm yarışmacıların şoke olduğu konseyde, hemen hemen herkesin Parviz'in elenmesinin büyük bir talihsizlik olduğunu düşündü.

Ezgi Hocaoğlu

Ezgi Hocaoğlu

21 Nisan konseyinde de gönüllüler takımının en düşük performansa sahip yarışmacısı Gizem'le potaya giren Ezgi, elenen 9. isim oldu. Bir süredir sakat olan Ezgi, eleneceğini düşünmediğini ama uzun süredir oyunlarda yer alamadığı için bunun beklediği bir durum olduğunu söylemişti.

Gizem Birdan

Gizem Birdan

28 Nisan konseyinde, kendi takımı dahil olmak üzere herkesin elenmesini dört gözle beklediği Gizem adaya veda eden 10. isim oldu. Performansı en düşük yarışmacılardan olan ve ada hayatından da pek memnun gözükmeyen yarışmacı, bu durumu zaten beklediği için fazla tepki veremedi.

Bu içeriklerimize de göz atmak isteyebilirsiniz. 🤗👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın