Görüş Bildir
Haberler
Hangi Survivor 2020 Yarışmacısısın?

etiket Hangi Survivor 2020 Yarışmacısısın?

mellsi
14.04.2020 - 21:00

Hangi Survivor 2020 yarışmacısısın?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Cinsiyetini seçer misin?

2. Ünlüler takımında mı yarışmak isterdin, gönüllülerde mi?

3. Bu hayatta en önem verdiğin şey hangisidir?

4. Survivor'a katılmış olsan en başarılı olduğun oyunlar hangileri olurdu?

5. Survivor'a ne için katılırdın?

5. Survivor'a ne için katılırdın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki planlı mı hareket edersin?

7. Yarışmada seni en çok hangisi zorlayacak?

7. Yarışmada seni en çok hangisi zorlayacak?

8. Adada yarışmacı olsan nasıl bir strateji izlerdin?

9. Dokunulmazlık oyununu kaybettiniz ve takım arkadaşlarından birinin ismini yazman gerekiyor konseyde. Bu ismi neye göre belirlersin?

9. Dokunulmazlık oyununu kaybettiniz ve takım arkadaşlarından birinin ismini yazman gerekiyor konseyde. Bu ismi neye göre belirlersin?

10. Gelelim son soruya. Arkadaşlarınla kavga ettin ve birdenbire istenmeyen birisi oldun. Bu durumda tavrın ne olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elif!

Elif!

Sen kesinlikle Elif olurdun! Hayat seni ne kadar yormuş olursa olsun, enerjin ve her şeyle mücadele edebilme gücünle dimdik ayakta duruyorsun. Kimsenin ne dediğine kulak asmadan yaşamak en güzeli ve sen bunu harika bir şekilde yapıyorsun. Zaman zaman sıkıntıların olduğunda kendi kabuğuna çekiliyorsun ve kendi kendini iyileştiriyorsun. Bu yüzden senin kimseye ihtiyacın yok! Senin arkandan isteyen istediğini desin, sen boş ver ve önüne bak. Çünkü bu hayatta ne kadar yalnızsan, o kadar kafan rahat olur! Ne demişler: Güç yalnızlık ister, çünkü zirve tek kişiliktir!

Cemal Can!

Cemal Can!

Sen kesinlikle Cemal Can! Enerjik, sevecen, sıcakkanlı ve insanlarla arası iyi olan birisin. İnsanlar seni gerçekten seviyor. Girdiğin ortama hemen uyum sağlayan ve kendini sevdiren bir yapın var. Bu yüzden de birçok arkadaşın var. Çünkü sen dostluğa önem veriyorsun ve dostların için yapamayacağın hiçbir şey yok! Her şeye olumlu bakmaya devam et!

Mert!

Mert!

Sen kesinlikle Mert olurdun! Sen azimli, hırslı ve güçlü bir insansın. Lider olmak için doğmuşsun! Hayatındaki yenilgiler karşısında dimdik ayakta durabiliyorsun ve asla pes etmiyorsun. Vazgeçmemek senin hamurunda var. Mantığını öyle güzel kullanıyorsun ki insanlar bir sorunları olduğunda ilk olarak senin yanına geliyor. Bazen ani çıkışlar yaptığın oluyor ama mantığınla hareket ederek öfkeni kontrol altında tutabiliyorsun. Kimseye aldırış etmeden, kendi çizdiğin yolda yürümeye devam edersen kazanan hep sen olursun!

Sercan!

Sercan!

Sen kesinlikle Sercan olurdun! Senin bu hayatta hiç kimseye ihtiyacın yok! Yok dedik diye kimseyi yanına almıyorsun değil ama. İnsanlarla ilişkilerin gayet iyi. Hayat merdivenlerini tek başına ve her basamakta daha da güçlenerek çıktığından neyin, ne olduğunu çok iyi kestirebiliyorsun. Sana bir kez hata yapıldı mı asla unutmuyorsun. Birkaç yakın arkadaşın var ve onlar da sana yetiyor. Kısacası başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapıyorsun!

Barış!

Barış!

Sen kesinlikle Barış olurdun! Strateji senden sorulur. Olay ne olursa olsun, analitik yaklaşıyor kendince çözümler buluyor ve yine kendince en doğru olan yolu izliyorsun. İnsanlar, ilk anda ne yaptığını anlayamıyor ama işin sonunda genel olarak haklı çıkan sen oluyorsun. Düşüncelerini yalnızca kendine saklamıyorsun, çevrendekilere de faydalı olmak istiyorsun. İnsanlara tavsiye vermeyi seviyorsun ama kendin başkalarının tavsiyelerine pek güvenmiyorsun. Zaten kendi aklın sana yeter. Adımlarını düşünerek atıyor, kendine en faydalı olacak olan yolu seçip tereddüt etmeden yürüyorsun. Ne diyelim, helal olsun.

Nisa!

Nisa!

Sen kesinlikle Nisa olurdun! Çok ama çok hırslı bir insansın. Yenilgiye asla gelemiyorsun ve bu seni çok sinirlendiriyor. Bazen o kadar yoruluyorsun ki her şeyi akışına bırakmak, kafanı alıp gitmek istiyorsun. Ama arkadaşlarından ve ailenden gördüğün destek sayesinde kendini hemen toparlıyorsun ve özüne dönüyorsun. Unutma; hayat karşına ne çıkarırsa çıkarsın, sen güçlü bir insansın! Yenilgiler seni yıldırmasın! Ne demişler: Seni öldürmeyen acı, güçlendirir!

Yasin!

Yasin!

Sen kesinlikle Yasin olurdun! Uyum senin adın. Herkesle, her koşulda iyi anlaşabilirsin. Başarılı olmayı seviyorsun, inandığında da başarıyorsun fakat başarı senin için her şey değil. Kör bir hırsın yok. Senin için önemli olan eğlenmek. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjin var. Bu enerjini çevrendekilere de aktarımayı başarıyorsun. Dostluk, arkadaşlık, aile kavramları senin için çok önemli. Sağlam bir duruşunun olması da bundan. Böyle devam edersen başarı da her daim seninle olacaktır.

Evrim!

Evrim!

Sen kesinlikle Evrim olurdun! İnsanlar her ne kadar seni güçsüz, sorumsuz ve ilgisiz görseler de bazen öyle şeyler yapıyorsun ki söyledikleri lafları yiyip yutuyorlar. Onların suratına tokat gibi yapıştırıyorsun söyledikleri lafları. Boş ver onlar konuşmaya devam etsin. Sen de bunlarla kendini gaza getir ve daha da güçlen! Elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edersen ve biraz daha kendini motive edersen, seni kimse tutamaz! Unutma: İstersen, başarırsın!

Aycan!

Aycan!

Sen kesinlikle Aycan olurdun! Aslında sadece kendi hedefine odaklısın fakat damarına basıldı mı da dişlerini göstermekten çekinmiyorsun. Hedefine giden yolda sana engel olan herkese ve her şeyde gereken tepkiyi veriyorsun. Bunu yaparken fazla kırıcı olmamaya da özen gösteriyorsun.  Yani öyle lider olmak, ön plana çıkmak gibi isteklerin yok. Yolundan çekilsinler yeter.

Ersin!

Sen kesinlikle Ersin olurdun! Tuttuğunu koparmak var ya, tam olarak senden sorulur. Bir şeyi istemen yeter. Senin için hiçbir şey engel olamaz. Hayatındaki zorlukları avantaja çevirmişsin ve çevirmeye de devam ediyorsun. Yaşadığın her şey senin için bir ders. İnsanlarla bir arada olmayı seviyorsun ama gerekirse tek başına da yoluna çok rahat devam edebilirsin. Hal böyle olunca da başarı gelecektir tabii ki 🙏

Aşkım!

Aşkım!

Sen kesinlikle Aşkım olurdun! Sen zaten kendini kanıtlamışsın. Bu yüzden kimseyle işin yok. Ne yapacağını biliyorsun. Kimseden akıl almaya ihtiyacın yok. Aynı zamanda kimseye akıl vermeye de çalışmıyorsun. Kendini büyük hırslara kaptırıp kişiliğinden ödün vermiyorsun. Böyle devam edersen seni kimse durduramaz 💪

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2096
936
562
502
295
180
160
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
axaxna

cinsiyeti kadın seçtim nasıl cemalcan çıkıyor

KEDİ

Mert çıkmasına mı yanayım, kadın olmama mı ?

Dlr Nigne

Allah'ım sen koru Yasin çıktım