Görüş Bildir
Haberler
Sugar Daddy mi Gerçek Aşk mı? Aralarında 31 Yaş Bulunan Çiftin Yoğun Eleştirilere Maruz Kalan Aşk Hikâyesi

Sugar Daddy mi Gerçek Aşk mı? Aralarında 31 Yaş Bulunan Çiftin Yoğun Eleştirilere Maruz Kalan Aşk Hikâyesi

03.07.2022 - 08:41

Dünyanın her yerinde, aralarında büyük yaş farkı olan çiftlerin ilişkilerine genelde şüpheyle yaklaşılıyor. O çiftler her ne kadar aralarındaki ilişkinin temellerinde büyük bir aşkın olduğunu vurgulasalar da bu durum pek gerçekçi bulunmuyor ve onları bir arada tutan farklı sebepler olduğu düşünülüyor. Yapılan acımasız eleştirilerden elbette her iki taraf da nasibini alıyor. İlişkinin genç olan tarafı sıklıkla para peşinde olmakla suçlanırken ilişkideki yaşça olgun taraf ise yaşlanmakla ilgili sorunları olan, doyumsuz biri gibi görülüyor. Claire ve Scott'ın hikâyesi de benzer tepkileri alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31 yaş farka rağmen gerçek aşkı buluyorlar.

31 yaş farka rağmen gerçek aşkı buluyorlar.

Claire Paradis ve Scott Medley, aralarındaki yaş farkına rağmen mutlu bir ilişkiye sahip çiftlerden. Claire, Scott’la olan mutlu aşk hikâyelerini tüm dünyaya duyurarak ve karşılaştıkları olumsuz yorumlara karşı kendilerini savunarak aralarındaki yaş farkının herkes tarafından normal karşılanmaya başlamasını amaçlıyor. Genç kadın, yaş farkının ilişkide hiçbir sorun yaratmayacağını çünkü gerçek aşkın asla sınır tanımayacağını her fırsatta dile getiriyor.

Aralarındaki çekime karşı koyamıyorlar.

Aralarındaki çekime karşı koyamıyorlar.

Claire ve Scott’ın aşk hikâyesi 2020 yılında bir spor salonunda başlıyor. 21 yaşındaki Claire, spor salonunda resepsiyonist olarak çalışmaya başladığında aynı yerde kişisel antrenör olarak görev yapan 52 yaşındaki Scott ile tanışıyor. Tanıştıkları dönemde aslında her ikisinin de devam eden bir ilişkisi var ama bir yandan da birbirlerine karşı inkâr edemedikleri yoğun bir çekim hissediyorlar.

Claire devam eden ilişkisini noktalıyor.

Claire devam eden ilişkisini noktalıyor.

Claire kendisiyle aynı yaşlarda biriyle birlikte olmasına rağmen ilişkisinde mutlu değil. Yine de bir şekilde ilişkisini devam ettirmek için çaba sarf ediyor. Scott ile tanışmak ise onun hayatında bir dönüm noktası oluyor. Scott’a karşı hissetmeye başladığı duygular gün geçtikçe daha yoğun bir hâl alıyor ve Claire sonunda zaten iyi gitmeyen ilişkisini sonlandırma kararı alıyor. Yeni yılın ilk günü de ayrılmak istediğini o dönemdeki erkek arkadaşıyla paylaşıyor ve ikili yollarını ayırıyorlar.

Özel dersler, Claire ve Scott’ı daha da yakınlaştırıyor.

Özel dersler, Claire ve Scott’ı daha da yakınlaştırıyor.

Ayrılık Claire’e Scott’la dilediğince flört edebilmek için ihtiyacı olan iç huzuru veriyor ve Claire ani bir kararla Scott’tan özel ders almaya başlıyor. İkili, dersler sırasında birlikte daha çok vakit geçirme ve birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyor. Scott da Claire’e karşı hissettiklerini daha fazla yok sayamıyor ve Claire’le ilişkisine bir şans vermek için kız arkadaşından ayrılıyor.

Çift, ilişkilerinin aldığı olumsuz tepki karşısında şaşkına dönüyor.

Çift, ilişkilerinin aldığı olumsuz tepki karşısında şaşkına dönüyor.

Claire ve Scott, daha öncesinde hep kendi yaşlarında insanlarla birliktelik yaşadıklarından yeni ilişkilerinin sebep olduğu olumsuz yorumlara hazırlıksız yakalanıyorlar. Aralarındaki yaş farkının toplum tarafından hoş görülmediği gerçeği ile yüzleşmekte ilk zamanlar oldukça zorlanıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Claire’e para avcısı, Scott’a sübyancı diyorlar.

Claire’e para avcısı, Scott’a sübyancı diyorlar.

Claire’in açıklamalarına göre ilişkilerini duyan çoğu kişi ilk olarak Claire’in Scott ile parası için birlikte olduğu sonucuna varıyor. Scott ise kendinden daha genç bir kadınla birlikte olmasından ötürü Claire’le olan ilişkisini öğrenen insanlar tarafından sübyancı gibi görülmeye başlıyor. Claire, bu olumsuz söylemlerin epey kırıcı ve gerçek dışı olduğunu ifade ederken kendi kararlarını verebilecek yaşta bir yetişkin olduğunu da özellikle vurguluyor. Çift sonunda çözümü, ilişkilerini kabul edemeyen olumsuz insanlar ile aralarına mesafe koymakta ve kendilerine desteklerini esirgemeyen aile üyeleri ve dostlarının değerlerini bilmekte buluyor.

Claire, bir erkekte aradığı her şeyi Scott’ta buluyor.

Claire, bir erkekte aradığı her şeyi Scott’ta buluyor.

Claire, normalde olgun erkeklere karşı özel bir ilgi duymadığını dile getirirken Scott’la olan ilişkisinde aralarındaki yaş farkının getirdiği avantajları da inkâr etmiyor. Scott’tan önceki ilişkilerinin hiçbirinde harika deneyimler yaşamadığını; daha önce birlikte olduğu erkeklerin Scott’ta var olan maddi imkânlara, cinsel deneyime ve duygusal olgunluğa sahip olmadıklarını ve hiçbir zaman ilişki için Scott kadar çaba harcamadıklarını samimiyetle paylaşıyor. Scott’ın duygularını ve sınırlarını ifade etmekteki başarısının kendisi için büyük bir rahatlık olduğunu ifade eden Claire, onun kendisini mutlu etmek ve şımartmak için hiçbir fırsatı kaçırmamasından da oldukça memnun.

Çift, evlilik hazırlıkları yapıyor.

Çift, evlilik hazırlıkları yapıyor.

Claire ve Scott, aralarındaki yaş farkından dolayı çok ağır eleştirilere maruz kalmalarına rağmen birbirlerine olan aşklarından son derece eminler. Hatta Scott, geçtiğimiz mayıs ayında bir şelale kıyısında Claire’e hayatlarını sonsuza kadar birleştirmeyi teklif ediyor ve Claire de onun bu teklifini büyük bir mutlulukla kabul ediyor. İlişkilerine doludizgin devam eden ve şu sıralar düğün hazırlıklarıyla meşgul olan mutlu çift, yakın zamanda birbirlerine bir ömür boyu evet demeye hazırlanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
6
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eva Adam

Şimdiye kadar fakir, sıradan bir yaşlı adama aşık olan genç kız hikayesi hiç duymadım. Adamlar hep zengin, kariyer sahibi..

melih yar

sugargirltr.com diye yeni bir site açılmış...