Görüş Bildir
Haberler
Şu mu Bu mu Oyununa Göre Sen İçe Dönük Bir İnsan mısın Yoksa Dışa Dönük mü?

Şu mu Bu mu Oyununa Göre Sen İçe Dönük Bir İnsan mısın Yoksa Dışa Dönük mü?

Easterling
18.04.2022 - 14:50

Bu oyun içe dönük mü yoksa dışa dönük mü olduğunu ortaya çıkarıyor! 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle söyle bakalım, gündüz mü gece mi?

2. Şimdi de söyle bakalım, mavi mi yeşil mi?

3. Peki tatlı mı acı mı?

4. Sıcak mı soğuk mu diye sorsak?

5. Pancake mi waffle mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kitap mı film mi?

7. Mesaj atmak mı aramak mı?

8. Instagram mı yoksa Twitter mı?

9. Peki kış mı yaz mı?

10. Son olarak, çok para mı yoksa sınırsız yemek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

"İçe Dönük" çıktın!

"İçe Dönük" çıktın!

Sen içe dönük bir insansın. İnsanlarla takılmak yerine kendi başına bir şeyler yapmayı seviyorsun. Çılgınlar gibi dans edeceğin bir partidense çayını kahveni alıp o çok sevdiğin kitabı okumayı tercih edenlerdensin. Aşırı sesli ve ışıklı ortamlar hiç sana göre değil. Tabii ki içe kapanık olman utanman gerektiği anlamına gelmiyor. Görünen o ki beklenmedik durumlara diğer insanlardan çok daha çabuk uyum sağlıyorsun. Etrafında çok insan olacağına az ve öz arkadaşlarının olması senin için çok önemli. Karşındaki insana güvenmek isterken onların da sana güvenmesini istiyorsun. Bir şey yapmadan önce uzun uzun planlayıp sonra harekete geçiyorsun. Sonuç olarak büyük uğraşlarla inşa ettiğin dünyanda senden mutlusu yok!

"Dışa Dönük" çıktın!

"Dışa Dönük" çıktın!

Sen dışa dönük bir insansın. Bütün enerjin çevrendeki insanlardan geliyor! Sosyal hayatında oldukça heyecanlı, istekli, konuşkan ve eğlencelisin. Arkadaş ortamında ilginin sende olmasını seviyorsun. Yalnız geçirilen anlardan hiç keyif almayan, sürekli birileriyle bir şeyler yapmayı isteyen tipik bir dışa dönüksün. Bu sosyal kişiliğin çalışma hayatında da tabii ki seninle; grup çalışmalarını seviyor ve insanlarla birlikteyken daha yaratıcı olduğunu düşünüyorsun. Yani çok başarılı bir takım lideri olabilirsin. Hayatında bazen yollar ikiye ayrılıyor ve üstünde çok düşünmeden birini seçiveriyorsun. Sonucu ne olursa olsun ‘’Bu benim kararım.’’ diyebilmek hiç de zayıf bir insan olmadığını kanıtlamaya yeter de artar bile. Sonuç olarak bu renkli kişiliğinle hem kendinin hem de etrafındaki insanların neşe kaynağısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
49
24
13
9
7
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berna

"Dışa Dönük" çıktın!

Necla Kaplan

Dışa dönük

İdil

"Dışa Dönük" çıktın! -yanlış- Sen dışa dönük bir insansın. Bütün enerjin çevrendeki insanlardan geliyor! Sosyal hayatında oldukça heyecanlı, istekli, konuşka... Devamını Gör