Görüş Bildir
Haberler
Sterben ve Futbolist Arasındaki Gerilim Devam Ediyor!

Sterben ve Futbolist Arasındaki Gerilim Devam Ediyor!

Futbolist, Valorant takımı oyuncularından Sterben'in 6 Ocak tarihinde sözleşmesini tek taraflı feshettiğini ve takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Futbolist ve Sterben ayrılığı pek dostane olmamış ve taraflar karşılıklı olarak kendi bakış açılarından olayları açıklamıştı.

Daha önce gerçekleşen olayların nasıl geliştiğine bu içeriğimizden bakabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sterben, Fire Flux Esports ile anlaştı.

Sterben, Fire Flux Esports ile anlaştı.

Olayların ardından VCT 2022 Açık Elemeleri’nin ilk haftasında kendisine takım bulamayarak mücadele edemeyen Sterben, ikinci hafta elemeleri için yayıncı Unlost'un sahibi olduğu Fire Flux Esports'a transfer oldu.

Fire Flux Esports'un Sterben transferini duyurmasının ardından Futbolist takımı tekrardan bir açıklama yayınladı.

Fire Flux Esports'un Sterben transferini duyurmasının ardından Futbolist takımı tekrardan bir açıklama yayınladı.

Fire Flux Esports'un, Sterben transferini açıklamasının ardından olayların tarafı olan Futbolist bir açıklama yayınladı. 

''Son zamanlarda espor gündemini meşgul eden konular hem hukuki açıdan hem de oyun şirketleri nezdinde titizlikle incelenmekte ve takip edilmektedir. Kurulduğumuz günden itibaren sektörü geliştirmeye yönelik yardımcı, destekleyici ve bir araya getirici tutumumuzdan ödün verilmemiştir. Bununla beraber espor ekosistemine, rekabete ve fair play'e zarar veren herhangi bir eylemi kabullenmemiz söz konusu değildir. Gerekli değerlendirmeyi hukuki sürece, etik dışı eylemleri ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.''

Futbolist'in yaptığı açıklamanın ardından Sterben cephesinden de açıklama gecikmedi.

Futbolist'in yaptığı açıklamanın ardından Sterben cephesinden de açıklama gecikmedi.

Futbolist'in yaptığı açıklamanın ardından sterben tarafından da açıklama gecikmedi. 

''Öncelikle bu süreçte bana gösterdiğiniz tüm destek için teşekkürler. Dünkü transfer duyurumun ardından sosyal medyada üzücü yorumlar gördüm. Eski takımım ile sözleşmem devam ederken herhangi bir kulüp ile görüşmediğimi açıkça tekrar belirteyim. LFT attıktan sonra birkaç farklı takım ile görüştüm ve kararımı verdim. Ben hangi takımı seçersem seçeyim yine bazıları olayın iç yüzünü bilmediği için gittiğim takıma suçlamalar yapacaktı. Oysaki burada olaylar gittiğim takım değil benim bu süreçte haklı olduğum ve sonuna kadar gitme konusundaki kararlılığımla alakalı. Bu seçim benim kendi kariyer tercihim. Kulüpte bir dönem geçirdiğim güzel günler hatırına ben yine de sözleşmede yazan cezai şartı ödeyip ayrılmak istedim. Önce onaylandı fakat VCT kayıtlarının kapanmasına 1 gün kala vazgeçildi. Bu hareket ile VCT 2022 1. haftasını kaçırdım ve bu olayların daha fazla kariyerimin önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Bu saatten sonra sadece oyunuma ve kariyerime odaklanmak istiyorum. Tekrar tebrik ve sevgi dolu mesajlarınız için teşekkür ederim.'' 

Fire Flux Esports'un Sterben transferini açıklamasının ardından Futbolist takımının sahipleri Sinan Dursunoğlu ve Cesur Sünnetçioğlu Twitter üzerinden imalı paylaşımlar yaptı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın