Görüş Bildir
Haberler
Star Wars Yeni DVD'leriyle Geliyor

Star Wars Yeni DVD'leriyle Geliyor

Tüm dünyayı kasıp kavuran Star Wars serisinin yeni DVD ve Blu-Ray’leri bu sonbahardan itibaren raflardaki yerini alıyor!

Efsane sinema serilerinden olan Star Wars'un altı filmi;  yeni, sınırlı sayıda üretilmiş tekli Blu-ray kutularıyla her biri kendine özgü koleksiyon değerine sahip metal kutularında 9 Kasım 2015’te raflarda yerini alacak

Star wars koleksiyonerlerine özel olarak, serinin her filmi yeni karakter kutularıyla, geçici bir süre için fanların favorilerini ya da tüm karakterleri seçmesine imkan tanıyacak şekilde raflarda yerini alacak. Raflarda yerini alacak karakterler arasında Gizli Tehlike – Darth Maul; Klonların Saldırısı – Yoda; Sith'in İntikamı – General Grievous; New Hope – Darth Vader; İmparator – Imparatorluk Stormtrooper’ı; Jedi'ın Dönüşü – İmparator Palpatine bulunuyor.  

Koleksiyonluk metal kutular dışında, her bir Blu-Ray disk içerisinde George Lucas ve filmin kadrosuyla sesli yorumlar bulunduğu gibi, arşivlerden elde edilmiş oyuncu ve teknik ekip yorumları da bulunuyor.  Ayrıca tüm altı film, Blu-Ray olarak daha önceden yayınlanmış, 40 saatlik özel görüntülerin bulunduğu üç ekstra diskle geliyor.

Kaynak: http://thistrendy.com/details.php?id=648
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın