Görüş Bildir
Haberler
Spotify 30 Milyonu Geride Bıraktı

Spotify 30 Milyonu Geride Bıraktı

Onedio Medya
22.03.2016 - 21:13 Son Güncelleme: 23.03.2016 - 16:49

Dünyanın en popüler online müzik servisi Spotify yeni bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Geçtiğimiz yılın haziran ayında 20 milyon ücretli aboneye ulaştığını duyuran şirket, mart ayı itibarıyla bu sayının 30 milyonu bulduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2014 yılında 10 milyon, 2015’te 20 milyon ve son olarak bu ay itibarıyla 30 milyon ücretli aboneye ulaşan Spotify’ın yakaladığı bu başarı ivmesi uzun bir süre daha sekteye uğramayacağa benziyor. 

Apple Music’in duyurulması herkese “acaba” dedirtse de Spotify hala rakipsiz görünüyor. Ancak Apple Music’in 10 milyon ücretli abone sayısına 6 ay gibi oldukça kısa bir sürede ulaşması, Spotify’ın ciddiye alması gereken bir konu. 

Ücretsiz abone sayısı hakkında açıklama gelmedi ancak bu sayının geçtiğimiz haziran ayında 75 milyon olduğunu hatırlatalım.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
5
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Naci Ekiz

uzun zamandır kullanıyorum çok güzel bi uygulama verdiğin para boşa gitmiyor

Arda Doğan

Aylık 10 lira gibi uygun bir miktar, karşılığında aldığımız hizmet ise paha biçilemez. Kullanım kolaylığı olsun, arayüzü olsun, yüksek ses kalitesi olsun he... Devamını Gör

Enez Caylak

ben her ikisinde denedim; apple müzik de ses kalitesi, şarkı yüklemesi (Buffer) gibi opsiyonlar Spotify daoldukça başaralı apple muzikde ses kalitesi oldu... Devamını Gör