Görüş Bildir
Haberler
Spordaki Başarılarının Yanı Sıra Aynı Zamanda Bir Moda İkonu Olan 10 Sporcu

Spordaki Başarılarının Yanı Sıra Aynı Zamanda Bir Moda İkonu Olan 10 Sporcu

Lisa Campton
10.03.2023 - 10:39

Spor dünyasının bazı yıldızlarının spordaki başarılarının yanı sıra etkileyici moda tarzları da dikkat çekiyor. Bazı isimler o kadar başarılı ki bu konuda kendilerine moda ikonu desek yanlış olmaz sanırım.

Gelin birlikte bu moda ikonlarına bir göz atalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. LeBron James

1. LeBron James

Bazıları için gelmiş geçmiş en iyi basketbol oyuncusu olan namı değer ''King'', sadece basketbolda değil aynı zamanda moda alanında da isminden söz ettiriyor. NBA'nin 20 yıllık çınarı, kariyerinin başlarında biraz rüküş giyiniyordu ama zaman geçtikçe basketbolu geliştiği kadar giyim tarzı da gelişti.

LeBron James'in Nike ile olan 500 milyon dolarlık giyim anlaşmasından da bahsetmesek olmaz.

2. Serena Williams

2. Serena Williams

21 kez Grand Slam şampiyonu olan tenisin kraliçesi Serena Williams, tenis kariyerinde olduğu kadar kırmızı halıya ve podyuma da bir o kadar sert ve hakim.

3. Gregory van der Wiel

3. Gregory van der Wiel

Yakışıklığıyla dikkat çeken eski futbolcu aynı zamanda tam bir moda tutkunu. Model olan eşiyle birlikte birçok moda dergisine poz veren eski futbolcu bir dönem Fenerbahçe'de de futbol oynamıştı ama çokta başarılı olduğu söylenemez. Futbolu erken yaşta bırakmasının ana sebebinin de bu moda tutkusu olduğu düşünülmekte.

4. Cedi Osman

4. Cedi Osman

NBA'nin gediklilerinden bir olan yakışıklı basketbolcumuzun moda tarzı oldukça dikkat çekici. Amerika'da isminin çağrıştırdığı şey kadar moda tarzı da bir o kadar konuşulmakta.

5. Hector Bellerin

5. Hector Bellerin

Sporting Lizbon'un başarılı sağ beki Hector Bellerin, ilginç giyim tarzlarıyla çok konuşulan isimlerden bir tanesi. Başarılı futbolcu genelde salaş kıyafetleri tercih ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Conor Mcgregor

6. Conor Mcgregor

Ünlü UFC dövüşçüsünü birçoğumuz birkaç yıl önce Khabib Nurmagomedov ile yaptığı efsanevi maçtan tanıyoruz. Kendisi dövüşmekte olduğu kadar şık giyinmekte de bir o kadar başarılı.

7. Russell Westbrook

7. Russell Westbrook

Karakteri ve basketbolculuğu gibi moda tarzı da uçuk olan ünlü basketbolcu genelde giydikleriyle spot ışıklarını üzerine çekiyor. Kendisi garip moda tarzıyla çok konuşulan isimlerden biri.

8. Alperen Şengün

8. Alperen Şengün

Son yıllarda ülkemizden çıkan en iyi basketbolcu olduğu konuşulan genç basketçimizin oyun tarzı kadar giyim tarzının da başarılı olduğunu söylersek kendisini abartmış olmayız. Özellikle bu yıl performansını çok daha üst seviyelere çıkarın basketbolcumuzun geleceği oldukça parlak görünüyor.

9. Cristiano Ronaldo

9. Cristiano Ronaldo

Geçtiğimiz ay 2.5 yıllık 200 milyon dolar gibi rekor bir ücretle Suudi Arabistan ekibi Al Nassr FC transfer olan futbol efsanesi, her dönem farklı saç stilleri ve moda tarzıyla isminden söz ettirdi ve söz ettirmeye de devam ediyor.

10. David Beckham

10. David Beckham

Tabii ki moda deyince listeye David Beckham'ı koymazsak olmaz. Çok başarılı bir futbol kariyeri olan futbolcunun yakışıklılığı başarılı kariyerinin üstüne çıktı diyebiliriz. Gençliğinden bu yana her dönem farklı ama etkileyici moda tarzına sahip olan eski futbolcuya ne giyse yakışıyor desek abartmış olmayız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
5
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın