Görüş Bildir
Haberler
Spor Dünyası Terör Saldırısını Kınadı

Spor Dünyası Terör Saldırısını Kınadı

Enver K.
10.10.2015 - 17:33

Spor dünyası bugün yapılan Ankara'daki saldırıyı kınadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TFF

TFF

Ankara'da yaşanan patlamada çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu

TBF

TBF

Son zamanlarda giderek artan terör ve şiddet olaylarının ardından bugün de Ankara’da meydana gelen patlama ülkenin her ferdini derinden etkilemiştir.

Yaşanan olay sonrasında birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğimize kasteden bu  saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir.

Yaşanan bu elim olay nedeniyle terörü lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm ulusumuza başı sağolsun.

Galatasaray

Galatasaray

Ankara'da bugün yapılması planlanan 'Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi' konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü öncesinde gerçekleşen terör saldırısı millet olarak bir kez daha yüreğimizi yaktı.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, acılı ailelere başsağlığı diliyoruz.

Temennimiz ülkemizin bir an önce barış ve huzur ortamına kavuşmasıdır. Bu topraklarda kaybedilen her can bizim canımızdır.

Galatasaray Spor Kulübü

Beşiktaş

Beşiktaş

Fenerbahçe

Fenerbahçe

Bugün öğlen saatlerinde, Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve bir çok yaralının olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Bu vesileyle, insanlığın en kutsal ve birincil hakkı olan yaşama hakkına kast eden terör saldırılarının tümünü lanetliyor, ülkemizde tesis edilmesi en önemli ihtiyaç olan barış ve kardeşliğe yönelik şiddetin hiçbir sebeple makul görülemeyeceğini bir kez daha ifade ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor

Trabzonspor

Ankara Tren Garı’nda meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığı haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden bu hain saldırıyı Trabzonspor camiası olarak lanetliyoruz. 

Yüce milletimizin başı sağolsun.

BURSASPOR: 'DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ'

Bursaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada 'Sabah saatlerinde Ankara Tren Garı Kavşağı’nda meydana gelen feci patlamanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ülkemizi yasa boğan bu patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diler, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız' ifadeleri kullanıldı.

ANTALYASPOR: 'HAYATINI KAYBEDENLERE TANRI'DAN RAHMET DİLİYORUZ'

Resmi sitesinden kısa bir açıklama yayınlayan Antalyaspor'dan 'Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı'dan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz' mesajı geldi.

GENÇLERBİRLİĞİ: 'TERÖRÜ LANETLİYORUZ'

Ankara'yı Süper Lig'de temsil eden Gençlerbirliği ise 'Ankara’da bugün yapılması planlanan Barış Mitingi öncesinde patlayan bomba sonucu bir çok vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve bir çok vatandaşımızın da hastanelere yaralı olarak taşındığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu saldırıda ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyor; hastanelerde tedavileri devam eden vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ayrıca bu saldırı nezdinde tüm terör saldırılarını lanetliyoruz' açıklamasında bulundu.

RİZESPOR: ÜZÜNTÜ VE NEFRETLE KINIYORUZ

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, resmi sitesinden yaptığı açıklamada 'Tüm dünyada barışa ve huzura özlemin arttığı bu günlerde, ülkemizde yaşanan terör saldırılarını Çaykur Rizespor camiası olarak büyük üzüntüyle ve nefretle kınıyoruz. Barış mitingi öncesinde Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesi ve yaralanması acımızı kat ve kat arttırmıştır. Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun' ifadelerini kullandı.

KASIMPAŞA: 'CAMİA OLARAK ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ'

Terör saldırısıyla ilgili açıklama yapan Kasımpaşa Kulübü'nden 'Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımız yaşamını yitirmiş ve yaralanmış olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. 'Emek, Barış, Demokrasi' hedefiyle düzenlenen mitingde yaşanan terör saldırısını nefretle lanetlediğimizi, vatandaşlarımızın yaşamını yitirmesi ve yaralanmasından Kasımpaşa Camiası olarak büyük üzüntü duyduğumuzu belirtiriz. Bu hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temenni ederiz. Yüce Milletimizin başı sağ olsun' şeklinde mesaj geldi.

KAYSERİSPOR: 'ŞİDDETLE KINIYORUZ'

'Terörü Lanetliyoruz' başlığıyla Kayserispor resmi sitesinden yapılan açıklamada 'Ankara’da Tren Garı önünde sabah saatlerinde meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyor, Birlik ve Beraberliğimize kasteden bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz' denildi.

ESKİŞEHİRSPOR: 'MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN'

Eskişehirspor Kulübü 'Milletimizin başı sağ olsun' başlığıyla yaptığı açıklamada 'Bugün öğlen saatlerinde, Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmiş ve yaralanmış olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Barış ve kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde, yaşanan bu saldırıyı kınıyor, yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun' ifadelerine yer verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0