Görüş Bildir
Haberler
Soylu'nun "Siyasi Darbe Girişimi" Sözlerine Akşener, Özdağ ve Demirtaş'tan Cevap

Soylu'nun "Siyasi Darbe Girişimi" Sözlerine Akşener, Özdağ ve Demirtaş'tan Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 14 Mayıs seçimleri için 'siyasi darbe girişimidir' demesine tepkiler geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve sonrasında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Soylu'nun sözlerine cevap verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Jandarma ve polise "bu bir darbe girişimidir muhalefeti tutuklayın" emri verecek anlaşılan"

 Zafer partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yayınladığı video ile şunları söyledi:

'İçişleri Bakanı'nın demokratik seçimleri darbe olarak nitelendirmesi Türk demokrasisi için bir tehdittir. Türk milletinin demokratik seçme hakkıyla Cumhur İttifakı’nı iktidardan düşürdüğünde jandarma ve polise  'bu bir darbe girişimidir muhalefeti tutuklayın' emri verecek anlaşılan. Buradan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Meral Akşener'e, Recep Tayyip Erdoğan'a ve Dr. Sinan Oğan'a çağrıda bulunuyorum. Tüm siyasi partilerin teşkilatlarına çağrıda bulunuyorum. Demokrasiye inanan tüm yurttaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Süleyman Soylu bugün görevden alınmalı ya da istifa etmelidir. Süleyman Soylu'nun bir gün dahi görevde kalması Türk demokrasisi için bir tehdittir. Türk halkının demokratik seçim hakkını darbe girişimi diye niteleyen bir kişiye sandıkların güvenliği emanet edilemez. Süleyman Soylu bu ruh haliyle sandıklardan muhalefetin çıkmasını darbe olarak göreceğini açık şekilde beyan etmiştir. Eğer Süleyman Soylu ile seçime gidilirse bu seçimin meşruluğu daha bugünden tartışmalı hale gelir. Buradan bu çağrımı yaparken Recep Tayyip Erdoğan'a bir daha sesleniyorum. Size bir görev daha düşüyor. Kendinize bu kadar kötülüğü yapmayın Soylu'yu taşıyarak. Bu açıklama ile Soylu 14 Mayıs seçimlerinin antidemokratik olacağı intibanı uyandırmıştır. Değerli yurttaşlarım sizleri de Süleyman Soylu zihniyetine karşı sandıklara davet ediyor. Sadece oy vermeye değil oylarınız korumak için”

"Bu problemi çözmek için hapiste düşünecek çok zamanın olacak!"

"Bu problemi çözmek için hapiste düşünecek çok zamanın olacak!"
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ak Parti’nin ve paydaşlarının yaptığı konuşmalar bu ülkeye yönelik çok büyük bir tehdittir"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün İstanbul’da seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Akşener şöyle konuştu:

'Bir başkası erkek erkeğe evliliğe takmış. Bu ülkede erkek erkeğe evlilik mi var? Bunu isteyen mi var? Hayırdır inşallah. Bir başka şey daha var 14 Mayıs’ta kazandığımız takdirde Türkiye’de darbe olacakmış. Hadi oradan be, Türkiye’de yaşayan her bir ferdin güvenliğinden sorumlu olanlar bunları konuşuyorsa eğer bu ülkenin insanları bu ülkenin her bir evladı, Ak Parti’ye oy veren de başka siyasi partilere oy veren de ama bu partilerin özellikle Ak Parti’nin ve paydaşlarının yaptığı konuşmalar bu ülkeye yönelik çok büyük bir tehdittir. Bu tehdidi bertaraf etmek için her bir kardeşim yanında başka bir arkadaşını da alarak oy kullanmaya gidecek İYİ Parti’yi birinci parti yapacaksınız çünkü o zaman ben başbakan olacağım Sayın Kılıçdaroğlu 13’üncü cumhurbaşkanı olacak ve bu ülkeye demokrasi gelecek. Onun sözüyle söyleyeyim bu ülkeye baharlar gelecek. Benim sözümle söyleyeyim hep birlikte tarih yazacağız'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
25
8
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Ülkemizin yüzyıllarca utanç duyacağı iki insan Reis ve Sülo... 😡😡😡

Kalitesi bir kelin kalitesiz davranışları. Neyse en azından akteröristlerin savunacağı bir şey değil. Meşruiyetleri seçime bağlı olan terörist cumhur ittifak... Devamını Gör

paranoid

o kadar illegal suçu var ki