Görüş Bildir
Haberler
Soylu'dan 'Bağış Kesintisi' Açıklaması: 'Yapılan Destekler Olabilir, Hiçbir Polis Bunu İmzalamak Zorunda Değil'

etiket Soylu'dan 'Bağış Kesintisi' Açıklaması: 'Yapılan Destekler Olabilir, Hiçbir Polis Bunu İmzalamak Zorunda Değil'

Batuhan
06.04.2020 - 13:00

Gazeteci Fatih Portakal, Emniyet'te, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya destek için polislerin maaşından kesinti yapılacağını iddia etmişti. İçişleri Bakanı Soylu, 'Devletin yasal bir kampanyası var ve teşkilat içinde bu şekilde destekte bulunmak isteyen arkadaşlar olabilir. Ben buna karışmam. Ancak hiçbir polis de bunu imzalamak zorunda değil' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın koronavirüsü salgınıyla mücadele kapsamında “Biz Bize Yeteriz” sloganıyla başlattığı kampanyanın ardından devlet kurumlarında zorunlu bağış uygulaması başlandığı iddia edilmişti.

Önce Fatih Portakal duyurdu👇

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından Emniyet’te de polslerin maaşından zorla kesinti yapılacağı iddiasını duyurdu. Portakal, “Milli kampanyanın emniyet tarifesi: Polis memurları 100, komiser/amir 150, 4-3-2’nci derece müdürler 250, 1’incisi sınıf müdür 500 TL. Dilekçe doldurmaları istenmiş. 15’inde maaşlarından kesilecek” dedi.

Sonrasında ismail Saymaz da konuyla ilgili bir belge paylaştı 📌

Sonrasında ismail Saymaz da konuyla ilgili bir belge paylaştı 📌
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ben buna karışmam"

"Ben buna karışmam"

Sözcü’den Deniz Zeyrek’e konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bağış iddiasını doğruladı ancak Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bir girişimi olmadığını ileri sürdü. Soylu, “İllerin hatta bölümlerin de kendi aralarında yaptığı şeyler. Devletin yasal bir kampanyası var ve teşkilat içinde bu şekilde destekte bulunmak isteyen arkadaşlar olabilir. Ben buna karışmam. Ancak hiçbir polis de bunu imzalamak zorunda değil” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
331
125
44
13
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Meali: Hiçbir polis bunu imzalamak zorunda değil ama imzalamayan fişlenir.

Bozkurt

Fatih Portakal bu olayı ilk ortaya attığında AKP'linin biri şunu yazmıştı, "Bu kaçıncı palavra? Böyle birşeyin iddia edildiği yok. Fox Tv ve Orange Götünden ... Devamını Gör

Muhammed Gungor

Öyle deme onlar dindar bi tövbeye bakar

KaranlıkTaraf

evet imzalamak zorunda değil ama yarın imzalamayan vatan hainidir dersiniz diye çoğu imzalamak istemeyen polis imzalayacak.