Görüş Bildir
Haberler
Söylentilere Göre Apple Yeni Bir Ekran Geliştirmek İçin Gizli Bir Laboratuvar Açtı

Söylentilere Göre Apple Yeni Bir Ekran Geliştirmek İçin Gizli Bir Laboratuvar Açtı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Bloomberg haberine göre Apple Tayvan’da kendi cihazları için LCD ve OLED ekran teknolojilerini geliştirmek üzere gizli bir laboratuvar açtı. 

Bu yeni laboratuvarda 50 mühendisin çalıştığı ve dışarıdan gözüken bir Apple simgesinin olmadığı söyleniyor. Bu yapının daha önceden Qualcomm tarafından kullanıldığı ve Apple'ın aslında ekran yapımcısı AU Optronics ve Qualcomm'un o bölgedeki mühendislerini işe aldığı düşünülüyor.

Bloomberg, laboratuvarda yapılan araştırmalarda ürünlerin daha ince, hafif, parlak ve enerjiyi verimli kullanması hedeflendiğini söyledi.  Yapılan çalışmanın LCD ve OLED ekranlarının ikisi için de olduğu söyleniyor. OLED ekranların bir arka ışığa ihtiyacı yok, bu yüzden LCD'lerden daha ince olabiliyorlar. Habere göre Apple, şimdiye kadar yalnızca Apple Watch üzerinde öne çıkan bu OLED teknolojisini hayata geçirmeye hevesli duruyor.

Bloomberg tarafından yapılan haberde Apple'ın OLED ekranlar üzerinde duracağı söyleniyor. Durup durmayacağını ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Kaynak: http://gizmodo.com/apples-reportedly-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
1
1
0
0