Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada 'Elif Sarı' Hesabını Kullanan Şahıs Gözaltına Alındı

Sosyal Medyada 'Elif Sarı' Hesabını Kullanan Şahıs Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanlığı, sosyal medyada infial yaratan paylaşımlar yapan 'Elif Sarı' Instagram hesabını kullanan şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Açıklamada, 'Instagram hesabını kullanan Y.E. isimli erkek şahıs Gaziantep ilinde yakalanarak hakkında adli işlemler başlatılmıştır.' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya 'Elif Sarı' isimli hesaptan kucağında bir çocukla yapılan müstehcen içerikli paylaşımlar yoğun tepkiye neden oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınlayan ve çocuğunu buna alet eden kişi' için ivedilikle takip başlatıldığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı: "Hesabı kullanan erkek şahıs yakalandı"

İçişleri Bakanlığı: "Hesabı kullanan erkek şahıs yakalandı"

İçişleri Bakanlığı, kucağında bebeği bulunan kadının uygunsuz fotoğrafları ile mesajların sosyal medyada paylaşılması ile ilgili açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada, 'Sosyal medya platformu Twitter'da, #elifsaritutuklansin' etiketi ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde; söz konusu fotoğrafları paylaşan @elif.antplii isimli/rumuzlu Instagram hesabını kullanan Y. E. isimli erkek şahıs, Gaziantep ilinde yakalanarak hakkında adli işlemler başlatılmıştır.

Bahsi geçen hesaptaki şahısların yabancı uyruklu ve yurtdışında yaşayan şahıslar oldukları, dolayısıyla konunun ülkemizle bir bağlantısının bulunmadığı anlaşılmıştır. Y. E. isimli şahsın bu görüntüleri sosyal medya üzerinden elde ederek ülkemizde yaşandığı algısı yaratmak amacıyla paylaştığı belirlenmiştir' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
35
23
11
8
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
YğmrK.

Iste tam da bu yuzden instagramda facebookta twitterda vs cocuklarinizin fotograflarini PAY-LAS-MA-YIN!o 24 saat kaliyor nasil olsa siliniyor diye storylerde... Devamını Gör

YğmrK.

Bu profilde sadece yabanci bir kadinin fotograflari paylasilmis cocuguyla olan.bunu bizim çocuklarımızın fotograflariyla da yapan kansiz serefsiz orsp ccgu ... Devamını Gör

Sorgulayan

sosyal medyaya fotoğraf yüklerken düşünmek lazım

Ercan

Adam dolandırıcı, milletten şov yapacam diye para çarpıp engelliyor muhtemelen. Konuştuğu, pedo vaad edip çarptığı kim varsa tespit edilip onlar da göz altı... Devamını Gör