Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Bağımlısı İnsanların Stalk Seviyesinin Geldiği Noktayı Gözler Önüne Seren Korkunç İtiraflar

Sosyal Medya Bağımlısı İnsanların Stalk Seviyesinin Geldiği Noktayı Gözler Önüne Seren Korkunç İtiraflar

Sheida
20.09.2019 - 17:48

Stalk pişmanlıktır! 😱

Kaynak: http://whisper.sh/stories/599506f5-35...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Instagram'da beğendiklerine göre konu açmaya çalışıyordum. Biraz ürkütücü ama onunla konuşmak için bahaneye ihtiyacım vardı."

2. "Neredeyse bir yıl oldu ama onu hala sosyal medyadan stalklıyorum. Bazen buna bağımlı olduğumu düşünüyorum."

3. "Anlayamıyorum, profilin herkesin görebilmesi için ortada ve açık bir şekilde duruyorsa stalklamak neden kötü görülüyor. Bunda utanılacak bir şey yok..."

4. "Biz kızlar sosyal medyada stalk konusunda baya iyiyiz. Ben buluşacağım çocuğu adresini biliyordum, çünkü arkadaşı ondan aldığı bir paketin fotoğrafını paylaşmış ve onu etiketlemişti."

5. "En başarılı iki Tinder date'im de onları 2 gün boyunca Facebook'tan stalklamam sonucu iyi geçti. Bu bir araştırma sayılır mı yoksa ben rahatsız edici biri miyim?"

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Eski sevgilimle 4 senedir konuşmuyoruz ama kızın hayatına dair her şeyi biliyorum. İnternet her şeyi kolay hale getiriyor..."

7. "Eski sevgilimi birkaç gündür Instagram'dan stalkıyordum. Şimdi hesabını gizliye çevirmiş. Ne yaptığımı anlamış olabileceğinden korktum ve şu an çıldırıyorum."

8. "Sevgilimin manyak eski sevgilisini Facebook'tan stalklıyorum. Dünya saçması laf sokmalı sözleri paylaşıp duruyor ve ben de çok eğleniyorum."

9. "En büyük korkum stalklayacağım kişinin ismini yanlışlıkla Facebook durumumda paylaşmak."

10. "Merak ediyorum, gece yatağa yattıktan sonra saatlerce hoşlandığım kızı stalklayan bir tek miyim. En üzücü yanı ise beni fark etmediğine adım kadar emin olmam..."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Instagram'da stalkladığım çocuğun fotoğrafına yanlışlıkla kendimi etiketledim. Şu an yatağa kıvrıldım, saklanıyorum."

12. "Evliliğim çok kötü gidiyor bu yüzden eski sevgilimi stalklıyorum. Onu terk ettiğim için çok üzgünüm."

13. "Sevgilimin eski sevgilisini stalklamak gibi bir hata yaptım ve şu an görüntümden ötürü özgüven problemi yaşıyorum. Bunu neden kendime yaptım ki!"

14. "İlk aşkımı düşünmekten kendimi alamıyorum. 4 sene sürmüştü ve şu an evliyim. Çok mutluyum ve çok güzel bir hayatım var. Neden hala dönüp onu stalklıyorum bilmiyorum. Anlayamadım."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
158
70
35
22
17
15
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kübra Büçer

şu evli olupta aklı hala eski sevgilide olan salaklara aşırı uyuzum.

Pasif Kullanıcı

Çünkü egoları yüzünden sevdikleri insandan vazgeçip daha kolay kontrol edebildikleri kişilerle evleniyorlar ve çok sonra pişman olup geriye dönüp yarım bırak... Devamını Gör

tekbasimadans

hiçbirinin bana korkunç gelmemesi peki

kirik-toprak-testi

Sosyal medya da araştırma yapmak gizliden takip etmek elinize gerçek bilgiler vermez. Sadece o insanın olmak istediği hayali profilini görürsünüz. Hep mutlu ... Devamını Gör