Görüş Bildir
Haberler
Sony Music CEO’su Apple Music’in Duyurulacağını Onayladı

Sony Music CEO’su Apple Music’in Duyurulacağını Onayladı

Onedio Medya
08.06.2015 - 16:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın müzik servisi üzerinde çalışma yaptığı uzun süredir biliniyor ve bugün gerçekleşecek olan WWDC etkinliğinde tanıtılması bekleniyordu. Etkinliğe saatlerin sayıldığı anlarda etkinlik kapsamında nelerin gösterileceği ile ilgili bilgiler de netleşmeye başladı. Müzik endüstrisi festivali Midem’de konuşma yapan Sony Music CEO’su Doug Morris, WWDC’de Apple Music’in tanıtılacağını doğruladı.

Etkinlik kapsamında duyurunun gerçekleşeceğini belirtmekten başka herhangi bir detay vermeyen Morris, Beats’in kurucu ortaklarından olan ve şu anda Apple Music ile ilgili çalışmalar yürüten Jimmy Iovine ile arkadaşlıklarına da değindi. Uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını ifade eden Morris, halen her gün telefonla konuştuklarını ve devamlı olarak iletişim halinde olduklarını dile getirdi.

Bir diğer onaylama ise Apple’ın Fransızca içeriklerinin başındaki isimden geldi. Instagram üzerinden fotoğraf paylaşan Steven’ın Apple TV haricinde Apple Music servisiyle de ilgileneceği görülüyor. Bu da Apple Music’in duyurusuna çok az kaldığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Apple’ın söz konusu müzik servisini kullanabilmek için ayda 9.99 dolar ödenmesi gerekeceği belirtiliyor. Öte yandan ilk 3 ay boyunca kullanıcıların hiçbir ücret ödemeden servisi denemesinin mümkün olacağı da söylenenler arasında. Kesin bilgileri almak için ise bu akşam Türkiye saati ile 20:00’de düzenlenecek olan etkinliği beklememiz gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0