Görüş Bildir
Haberler
Sonunda Bu da Oldu: Kız Arkadaşının Ağzının Dövmesini Yaptıran Adam TikTok'u Yıktı Geçti

Sonunda Bu da Oldu: Kız Arkadaşının Ağzının Dövmesini Yaptıran Adam TikTok'u Yıktı Geçti

29.06.2022 - 13:13

TikTok kullanıcısı Bonii, xxitalem isimli hesabında kısa zamanda internette viral olan bir video paylaştı. Paylaşıma göre Bonii'nin erkek arkadaşı, onun ağzının ya da daha doğrusu dişlerinin izlerini bacağına dövme yaptırdı. Bonii'nin TikTok hesabında bulunan video, 25 milyondan fazla izlenme aldı ve aynı zamanda 2 milyondan fazla kez beğenildi. İlk başta bu dövmenin sadece romantik ve basit bir jest olduğunu düşünen kadın, videonun viral olmasının karşısında oldukça şaşırdı. Video, TikTok üzerinde hızla yayıldı ve binlerce yorum aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce ısırıyor, böylelikle dövme sanatçısı için eskiz çıkıyor.

1. Önce ısırıyor, böylelikle dövme sanatçısı için eskiz çıkıyor.

İnternette bir anda viral olan videodaki kadın, önce erkek arkadaşının bacağını sert bir şekilde ısırıyor. Çocukken 'Hadi kolumuza saat yapalım.' dediğimiz gibi bir iz bırakmaya çalışıyor aslında. Böylelikle erkek arkadaşının bacağında dişlerinin izi kalıyor. Dövme sanatçısı ise bu izlerin üzerinden önce çalışabilmesi için bir adet eskiz çiziyor, sonra gerçek dövmeye geçiyor.

2. Isırdığı iz üzerinden dövme yapıldı.

2. Isırdığı iz üzerinden dövme yapıldı.

Kadının ısırdığı yerde kalan diş izlerinin üzeri, dövme sanatçısı tarafından önce iyi bir şekilde tıraş ediliyor ve dövme yapmak için hazırlanıyor. Daha sonra dövme sanatçısı, adamın sağ bacağında bulunan iz üzerinden giderek dövmeyi yapmaya başlıyor. Videonun sonlarına doğru kadının dişlerinin izinin, dövme olarak adamın bacağında oluştuğunu görüyoruz. Dövme çizildikten sonra genç çift, bu dövme için kırmızı renkli boya tercih ediyor. Kırmızı boyanın etkisi ile dövme, sanki yeni ısırılmış gibi bir görünüme kavuşuyor.

3. Erkek arkadaşı bu durumdan memnun.

3. Erkek arkadaşı bu durumdan memnun.

Videoda dövme yaptırırken erkek arkadaşının başını geriye atarak gülümsediğini görüyoruz. Yani adam, bu durumdan gayet memnun ve isteyerek yaptırmış gibi görünüyor. Yine de videoyu TikTok'ta izleyen insanlar, adamın bu kararı konusunda ikiye bölünmüş durumda. Kimileri çok romantik bir jest olduğunu düşünürken kimileri ise bunu saçma veya aptalca buluyor. Bir kullanıcı, bu fikri çok beğendiğini belirtirken diğerinin 'Bu gerçek mi cidden?' yazdığını görüyoruz.

4. Videoya "Aweee #tattoo" başlığını attı.

4. Videoya "Aweee #tattoo" başlığını attı.

Bonii, TikTok hesabında paylaştığı videoya 'Awee #tattoo' başlığını atarak yayına verdi. Kadın, videoyu paylaştıktan sonra bir anda viral olması sonucu paylaşıma birçok kişi yorum yaptı. Aslında Bonii de videonun bu kadar çok etkileşim almasını beklemiyordu. Yapılan yorumlar arasında bazı kullanıcının bunun gerçek bir aşk ısırığı olduğunu belirttiği görüldü.

5. Hijyenik olmadığını yazanlar oldu.

5. Hijyenik olmadığını yazanlar oldu.

Bir kişi aslında oldukça mantıklı bir yorum yaparak ağzımızın bakterilerle dolu olduğunu, bu şekilde ısırık izinin üzerinden dövme yapmanın hijyenik olmadığını yorum olarak paylaştı. Dövme yaparken hijyen önemli olduğu için dövme sanatçısının bunu bildiği ve önlem aldığı düşünülse de kocasının bunu yaptırmasını isteyen ve aksi hâlde başına birçok dert açacağını belirten kadın kullanıcılar oldu. Bu ilginç dövme girişimi, TikTok kullanıcılarını iki farklı yöne çekerek farklı fikirlerin oluşmasına yol açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok şirin olduğunu düşünenler var.

6. Çok şirin olduğunu düşünenler var.

Bir kullanıcı ise sürekli olarak kocasının onu ısırdığını bu sebeple bu fikrin çok tatlı olduğunu düşündüğünü söyledi. Yakın zamanda sevgilisinden benzer bir dövme talebinde bulunabileceğini ekledi. Yorumlar arasında bazı kullanıcılar, karşılıklı olarak isimlerini dövme yaptırmaktan çok daha mantıklı bir fikir olduğunu söyledi. Belki de kişiye özel bir şey olduğu için dövme, olumlu şekilde karşılandı. Kullanıcılardan birisi ise 'Yorumlarda iki tip insan var: sevgililerini ısıranlar ve sevgililerini ısırmayanlar.' şeklinde tespit yaptı. Binlerce yorum arasında hemen her türlü bakış açısını bulmak mümkün.

7. Takma dişlilerden güldüren yorum.

7. Takma dişlilerden güldüren yorum.

Bir kullanıcı ise takma dişleri ile asla böyle bir şey yapamayacağını belirtip güldüren bir yorum yaptı. Isırdığı zaman dişlerinin orada kalmasını istemediğini ekledi. Bir başkası ise zombi istilası olursa bunu açıklamakta zorlanacağından bahsetti. Eğer böyle bir durum yaşarsa ısırığın dövme olduğunu ispatlamasının oldukça zor olacağını belirtti. TikTok üzerinde milyonlarca kez izlenen video, birçok komik yoruma neden oldu. Videodan sonra Bonii'nin hesabı, toplamda 18.100 takipçi ve 2.1 milyon beğeni gibi ulaşılması zor rakamlara yükseldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Aklınızı sikiyim.