Görüş Bildir
Haberler
Göğüslerini Büyütmek İçin TikTok'ta Para Toplayan Kadının Yaptıklarına İnanamayacaksınız

Göğüslerini Büyütmek İçin TikTok'ta Para Toplayan Kadının Yaptıklarına İnanamayacaksınız

06.06.2022 - 16:49

Kişisel antrenör olarak çalışan Hailey Marie, göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak istiyordu. Bunun için ilginç bir yola başvurdu ve kendine TikTok üzerinden bir kampanya yürüttü. Göğüs büyütme ameliyatı için video üzerinden destek talep eden Hailey'nin paylaşımı kısa sürede viral oldu ve TikTok'ta yayıldı. Kimsenin beklemediği şekilde başarılı olan kadın, şimdi ise aynı yöntemi boyundan aşağısı felçli olan bir adamın hayatını değiştirmek için kullanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. New Jersey'de yaşayan Hailey önce çektiği video ile viral oldu.

1. New Jersey'de yaşayan Hailey önce çektiği video ile viral oldu.

New Jersey'de yaşayan Hailey, 'Just going to keep posting until it goes viral in support of small boobs.' yani 'Küçük göğüslerin desteklenmesi viral olana kadar gönderi atmaya devam edeceğim.' başlıklı videosu ile TikTok'ta oldukça meşhur oldu. Daha sonra 1.7 milyon izleyiciye ulaşan TikTok kullanıcısı, 'Bunu görüyorsanız ve 8 yaşındayken satın aldığınız sütyenden beri sütyen bedeniniz hiç değişmediyse bu sizin için.' dedi.

2. Göğüslerinin gittikçe küçüldüğünden şikâyet ediyordu.

2. Göğüslerinin gittikçe küçüldüğünden şikâyet ediyordu.

Hailey, göğüslerinin sadece küçük olduğunu söylemiyor bir de küçülmeye devam etmesinden şikâyet ediyordu. Yaptığı spordan dolayı vücudunun kaslanması ve yaşı ilerlediği için göğüslerinin daha da küçülmesi onu rahatsız ediyordu. Hatta konuyla ilgili 'Şaka yapmıyorum bu inanılmaz saçma.' açıklamasında bulundu.

3. Kitle fonu oluşturma yoluna gitti.

3. Kitle fonu oluşturma yoluna gitti.

Hailey daha sonra epey akıllıca bir girişimde bulundu. TikTok uygulaması üzerinden küçük göğüslü kadınlar için kitle fonu oluşturma yoluna gitmeye karar verdi. Çektiği videoda konuyla ilgili planını ayrıntılı şekilde paylaştı. Videoda 'Bir araya gelirsek birçok küçük göğüslü kadının hayatını değiştirebiliriz.' dedi. 10.000 kişinin kendisine 1 dolar göndermesini istedi ve böylece hayaline kavuşabileceğini söyledi. Eğer planı düzgün işlerse bir sonraki ay, başka bir kadını da bu işe dahil edeceğini belirtti.

4. Kız kardeşiyle şakalaşırken bu fikir aklına geldi.

4. Kız kardeşiyle şakalaşırken bu fikir aklına geldi.

Kız kardeşi ile genelde bu konularda konuştuklarından bahseden Hailey, aslında bu fikrin şakalaşma sonucunda ortaya çıktığını söyledi. Daha sonra anlık kararla TikTok videosu çekmeye başladı ve her şey beklediğinden daha hızlı şekilde gelişti.

5. Ertesi gün hesabında 3.000 dolar vardı.

5. Ertesi gün hesabında 3.000 dolar vardı.

Hailey'nin TikTok hesabında sadece 200 arkadaşı vardı. Yaptığı şakanın fazla ses getirmeyeceğini düşündü. Onun beklentisi arkadaşlarının gülüp geçmesiydi fakat Hailey ertesi gün uyandığında hesabında 3.000 dolardan fazla para olduğunu fark etti. Böylece Hailey'nin hedefine ulaşması sadece 1 hafta sürdü. Daha sonra başka bir kadının geçireceği benzer operasyon için 7.000 dolar daha topladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini daha öz güvenli hissetti.

6. Kendini daha öz güvenli hissetti.

Hailey, bir sonraki adayın isminin Haley olduğunu ve Brezilya popo estetiği yaptırdığını söyledi. Başlarda oldukça korktuğunu söyleyen TikTok kullanıcısı, daha sonra öz güveninin arttığını belirtti. Hayatı boyunca unutmayacağı bir deneyim olduğundan bahsetti. İlerleyen süreçte ise Hailey'nin hesabına mesajlar gelmeye devam etti. Mesaj atan kişiler, çekilişe katılmak istediğini belirtti. Hailey ise çekilişe katılmak isteyenlerin 1 dolar bağışlamasını ve ekran görüntüsü atmasını istedi.

7. Oldukça sert eleştiriler aldı.

7. Oldukça sert eleştiriler aldı.

Hailey, diğer TikTok kullanıcılarından oldukça sert eleştiriler ve hakaretler duymaya başladı. Hatta bazıları kadınların toplumda bu şekilde bulunmaması gerektiğinden bahsetti. Buna rağmen Hailey'nin birçok destekçisi de vardı. Bir takipçisi onun aynı şekilde devam etmesi gerektiğini söylerken bir diğeri yeni kazananı belirlemenin çok heyecanlı olduğundan bahsetti. Kimisi de acilen bu topluluğun parçası olması gerektiğini ifade etti.

8. Şimdi ise bambaşka bir işin peşinde!

8. Şimdi ise bambaşka bir işin peşinde!

Hailey, TikTok üzerinden kazandığı şöhreti ve destekleme yöntemini çok daha anlamlı şekilde kullanmaya karar verdi. Şu anda 2.5 yıl önce boyundan aşağısı felç olan Matt Muckelston için fon topluyor. Hailey, 'Matt yıllardır kendisi için para topluyor ve parmaklarını bile kullanamıyor. Çok tutkulu ve özverili. Üstelik zor olanı yapıyor, onun için hayatı biraz olsun kolaylaştırmak istiyorum.' diyor. Daha önce iki kere fon toplamayı başardığını ve 14.000 dolar para topladığını belirten TikTok kullanıcısı, bunu yeniden başarmak için elinden geleni yapacağını ve Matt'in hayatını değiştirecek olan operasyona gücünün yettiği kadar yardımcı olacağını belirtiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
11
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Göktaş

Bende yarrağı büyütmek istiyorum. Denemek lazım

senem

önce beynini büyüttürsen keşke :s

güney Bati

Böyle bir yorum beklemiyordum ya 😂 Kral ne yaptın yarrağı büyütmek falan 😂