Görüş Bildir
Haberler
Tünele Girip Ormana Çıkmak mı? Reddit’te Paylaşılan Bu Korkunç Hikâyeler Sizi Uykularınızdan Edecek

Tünele Girip Ormana Çıkmak mı? Reddit’te Paylaşılan Bu Korkunç Hikâyeler Sizi Uykularınızdan Edecek

04.06.2022 - 10:45

Reddit'te paylaşılan bazı hikâyeler gerçekten kan dondurucu türden. Yaşayanların ne hissettiğini düşünmek bile istemiyoruz! Biz size yazarken korktuk, siz de okurken korkarsınız diye düşünüyoruz. Bilgisayardan kendine seslenilmesini duyanlar, paranormal olaylar yaşayanlar ve nicesi… Gelin, ışıklarımızı açalım, kendimizi korkmayacağımıza inandıralım ve bu hikâyeleri hep birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eşinin izlediği filmdeki karakterlerin kendisi hakkında konuştuğunu söyleyen kadın.

1. Eşinin izlediği filmdeki karakterlerin kendisi hakkında konuştuğunu söyleyen kadın.

Reddit'te bir kadın, uyandığında bilgisayardan fısıltılar geldiğini duyuyor. Başlangıçta eşinin izlediği diziden birkaç replik sansa da öyle olmadığını anlıyor. Dizideki karakterlerin kendisinin uyuyup uyumadığı hakkında konuştuklarını ve kendisine ne yapacaklarını tartıştıklarını duyuyor. Kadın uyuma numarası yapmaya devam ediyor ve sesler kesildikten sonra bilgisayar ekranında komedi dizisinden başka hiçbir şey olmadığını görüyor.

2. Yeni fobi açıldı: tek başına kamp yapma fobisi.

2. Yeni fobi açıldı: tek başına kamp yapma fobisi.

22 yaşında hevesli bir doğa fotoğrafçısı olan Reddit yazarı, doğanın eşsiz güzelliklerini fotoğraflamak için bir ormanda kamp yapmaya karar vermiş. Ormanda bulduğu porsuk yuvasının yakınına çadırıyla hareket sensörlü kamerasını kurmuş ve uyumuş. Uyandığında yuvanın etrafında yeni izler görmüş ve birkaç porsuk karesi yakaladığını düşünüp heyecanlanmış. Fotoğraf sanatçısının gördükleri onu şaşkına uğratmış. Hareket sensörüyle çalışacak olan kamera; boş bir mağarayı, fotoğrafçının kaldığı çadırı, fotoğrafçının onlarca pozunu ve son olarak birkaç kilometre ötedeki arabanın fotoğrafını çekmiş!

3. Başımızın belası kameralar ve sensörler.

3. Başımızın belası kameralar ve sensörler.

Reddit'te yazılan bir başka korku hikâyesi, bebek kamerası ve sensörler ile ilgili. Bir kadın arkadaşında kaldığı gece, arkadaşının bebeğini uyuttuktan sonra monitörden ses geldiğini ve daha sonra korkunç bir bebek yüzü gördüklerini iddia ediyor. Kadın ve arkadaşı, bebeğin yanına gittiklerinde bebeğin mışıl mışıl uyuduğunu görüyorlar. Hikâye bununla kalsa iyi! Film izlemek için odadan çıkıyorlar ve 10 dakika sonra aynı şey tekrarlanıyor. Kadın, bebeğin odasına gizlice girip bebeğin kameraya kıkırdayarak baktığını ve sonra uyuma taklidi yaptığını görüyor. Bunu bebeğin annesine anlattığında gülüp geçseler de kadının arkadaşı birkaç gün sonra aynı şeyin tekrarlandığını söylüyor. Üstelik bu sefer bebeğinin yanında oturduğunu anlatınca kadın dehşete düşüyor.

4. Araba kullanırken aklınıza bu hikâye gelebilir.

4. Araba kullanırken aklınıza bu hikâye gelebilir.

İşten çıkıp evine gitmeyi planlayan bir yazar, yolun kapalı olduğunu görünce yaşadığı kâbusun nasıl başladığını anlatıyor. Farklı yoldan gitmeye karar veren yazarın girdiği tünelde bir anda arabasındaki telefonu dahil hiçbir elektronik cihaz çalışmamaya başlıyor. Etrafı, yolu veya herhangi bir şeyi göremediğini söyleyen yazar, arabasını tünelden birkaç kilometre içeri sürmüş olsa da dakikalarca tünelden geri çıkamıyor. Ardından yaklaşık 80 kilometre yol giderek vardığı ormanın içinde sabaha kadar uyumaya karar veriyor. Sabah uyandığında arabasının kilometresinde ve gaz deposunda hiçbir değişiklik olmadığını fakat evinden beş saat uzaklıkta olduğu fark ediyor.

5. Denizaltındaki korkunç olay.

5. Denizaltındaki korkunç olay.

Bir denizci, Reddit'e çalıştığı denizaltında nöbet tutarken ayak seslerini duyduğunu fakat o an gemideki tek uyanık kişinin yukarıda olduğunu, başka birini gördüğünü yazıyor. Bunu uykusuzluğa vuran yazar, daha sonra çıktığı denizaltı yolculuğunda eskiden gördüğü kişinin intihar eden bir çalışan olabileceğini öğreniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her zaman korku dolu olan harabe evler.

6. Her zaman korku dolu olan harabe evler.

Bir grup genç yaşadığı yerin yakınlarında büyücü bir kadının büyü yaptığı esnada evinin yandığını öğrenmiş. Gençler, evi ilk ziyaretlerinde ahşap zeminde ayak sesleri duyduklarını Reddit'e yazmış. Bir sonraki gidişlerinde ise tavana boynundan asılmış bir hayvan cesediyle karşılaşınca evin hâlâ kullanılabilir olma ihtimalini düşünüp bir daha gitmemeye karar vermiş.

7. Evlerdeki ruhlar korku hikâyelerinin vazgeçilmezi.

7. Evlerdeki ruhlar korku hikâyelerinin vazgeçilmezi.

Ailesinin taşındığı ilk evde yaşadığı olayı Reddit'e yazan bir yazar, kan dondurucu hikâyesiyle karşımıza çıkıyor. Taşındıktan bir süre sonra eve gelen komşular, evin önceki sahiplerinin eve geldiklerinde çok mutlu olduklarını ve kadının hamile olduğunu söylüyor. Daha sonra bebeklerini kaybeden çiftin ilişkisinin kötüye giderek boşandıklarını anlatıyor. Bu sırada yazarın annesi de ilk bebeğine hamile olduğu için çok korksa da bu hikâyeyi zamanla unutuyor. Yazarın ailesi bir süre sonra bebek odasını düzenlemek için dolabın içini açtıklarında pastel boya ile çocuk yazısıyla yazılmış 'Bebeği ben öldürdüm.' cümlesiyle karşı karşıya kalıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
4
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

1 numara şizofreni şakaya gelmez genelde 30 yaşından sonra ortaya çıkar bence acilen bir psikiyatriste görünmeli.

Radagon

çeviri çok düz geldi bana, yazılar inanılmaz sıkıyor okurken.

KürŞad

Bir çoğu aşırı uykusuzluk sonrasında görülen ve duyulan halüsinasyonlar muhtemelen..