Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanların Popüler Konusu UFO'lar ve Dünya Dışı Varlıklar Hakkında Ürkütücü Gerçekler

etiket Son Zamanların Popüler Konusu UFO'lar ve Dünya Dışı Varlıklar Hakkında Ürkütücü Gerçekler

Son günlerde Uluslararası Uzay İstasyonu'nun kameralarına takılan görüntülerden sonra NASA’nın canlı yayını kesmesiyle tekrar gündeme geldi UFO meselesi. Biz de sizler için bu konuda bilmeniz gerekenlerden oluşan bu içeriği hazırladık. 

Alın çayınızı, kahvenizi; gelin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

I. Dünya Savaşı Dönemi

I. Dünya Savaşı Dönemi

19. yüzyıldan önceki UFO gözlem raporları gerçek olmayan bilgilerle doludur. Daha gerilere gittikçe, üzerinde çalışmaya değer data giderek azalır ve araştırmacı ya da okuyucu spekülasyonlara zorlanır. 19. Yüzyılın ilk yarısında, özellikle I. Dünya Savaşı dönemlerinde akademik niteliği olmayan kimseler tanımlanamayan ya da akıl erdiremedikleri tüm göksel olayları birer dinsel(mistik) deneyim olarak yorumlama eğilimi sergilemişlerdir.

Dünyadışı Varlıklarla İlk Yakın Temas

Dünyadışı Varlıklarla İlk Yakın Temas
en.wikipedia.org

Dünya dışı varlıklarla ilk yakın teması kuran kişi olarak bilinen Adamski’nin, bu varlıklarla teması 1952’lerin sonlarında başlamıştır. 20 Kasım 1952’de piknik yapmak için Kaliforniya’daki Mohave Çölü’ne giden Adamski ve arkadaşları, bu sırada, askeri jetler tarafından takip edilen puro şeklinde bir cisim gördüler. Bu aracın bölgenin biraz uzağına indiğini gören Adamski ve arkadaşları diskin yanına gitmeye karar verdiler. Uçan dairenin bulunduğu yere giden Adamski, burada tek parça bir kıyafet giymiş bir “adam”ın kendine yaklaştığını gördü. Adamski, kendisiyle zihinsel olarak iletişim kuran bu varlıktan, dünya dışından geldiklerini öğrenmiştir.

İddiaya göre Adamski’nin uzaylı varlıklarla olan teması bu olaydan sonra da devam etmiş, bu insan benzeri varlıklar Adamski’yi gemilerine alarak uzaya ve gizemini halen sürdürmekte olan Ay’ın karanlık yüzüne götürmüşlerdir.

UFOlar Başka Bir Boyuta Ait ise..

UFOlar Başka Bir Boyuta Ait ise..
www.bilinmeyen.com

Mantık ve sağduyu ile bakıldığında elde olan bazı UFO olayları büyük yara almaktalar. Bir başka gariplik daha var; Uzaylıları gören tanıkların çoğu onların duvarlardan geçtiklerini, birden ortaya çıkıp, yok olduklarını anlatmaktalar sanki bir başka boyuttan gelir gibiler. O zaman da ortaya uzayda yolculuk değil, boyutlar arası ilişki alternatifi çıkmaktadır. 

Eğer UFOlar başka bir boyutun eserleri ise, bize gelmeleri için güneş sisteminde başka bir gezegende yaşamaları gerekmez. Sadece zaman – mekan aşmaları da gerekmez. Cismin (bizim boyutumuzda) belirmesi, sadece bir geçiş, kayboluş ise diğer boyutta belirmesi olarak gerçekleşecektir. Başka bir çekici fikir, belki de birçok diğer boyutlar olduğudur.

İnsanoğlunun En Akıllı Varlık Olması İddiası

İnsanoğlunun En Akıllı Varlık Olması İddiası
www.derki.com

Bu sonsuzluk deryasının içindeki ancak bir toz zerresi kadar yer kaplayan Samanyolu galaksisinde, yine bir toz zerresi kadar yer kaplayan gezegenimizdeki; medeniyetle yeni tanışmış, iletişim sistemlerini yeni ilerletmiş… insanoğlunu, bu evrenin en akıllı varlığı olarak kabul etmek, ne kadar mantıklıdır?

Steven Spielberg'in Açıklamasına Göre..

Steven Spielberg'in Açıklamasına Göre..

Son dönemlerde UFO ve dünya dışı varlıklar için kabul edilen sonuç: Onların var oldukları fakat bilmediğimiz bir neden yahut sebepten dolayı gizli tutuldukları. Dahi film yönetmeni Steven Spielberg tüm zamanların en iyi UFO filmi olan “Üçüncü Türden Buluşma”yı çektikten sonra, yoğun biçimde nasıl bu kadar gerçekçi olduğu sorusuyla karşılaşmıştı. Ama en önemli soru, nasıl olup da ABD Hükümeti´nin desteğini bu boyutta, nasıl aldığıydı. Spielberg, gülümsemiş ve MTV´de yayınlanan söyleşide “.. filmde ayrıntılar dışında her şey gerçek olabilir, her şey danışılarak yapıldı ve eğer varsalar ancak böyledirler…” şeklinde gizem dolu bir konuşma yapmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neden Bizimle İletişime Geçmiyorlar?

Neden Bizimle İletişime Geçmiyorlar?
eksisozluk.com

Bunun birçok sebebi olabilir. İnsanlık olarak bizler karınca kolonileri ile iletişime geçmeye çalışıyor muyuz? Sadece onları gözlemlemekle yetiniyoruz. Yani bu olasılıklardan biri, bizden gelişmiş bu canlılar bizi 'şimdilik' gözlemliyor. Bu konudaki akla gelen bir başka soru ise, acaba evrende ahlak görece mi yoksa evrensel mi? Yani daha işin içine yaratıcıyı katmadan (burada yaratıcının olup olmaması tartışılmıyor) bizden %50 ihtimalle üstün olduğunu tahmin ettiğimiz dünya dışı varlıklar aynı zamanda ahlaki olarak gelişmiş, evrenle bütünleşik bir ahlaka ulaşmış mıdır, yoksa varolma içgüdüleri devam ediyor mudur? Eğer var olma içgüdüleri devam ediyorsa dünya onlar için bir yaşam kaynağı mıdır, değil midir? Eğer ki ahlaki olarak evrenle bütünleşmişlerse (ki bu durumda bizden gelişmiş olmaları daha ihtimal dahilinde) bizim yolumuzu bulmamızı bekliyor olabilirler. 

Unutmayın, biz doğduğumuzdan beri yaşamın bu şeklini kanıksamış olsak da felsefi olarak kendi türünü sebepsizce öldürmek zihinsel olarak aşağılığın en alt türü olmak demektir. Bunu gören gelişmiş bir tür bunun yanlış olduğunu bize anlatamaz! Yani yüzleşme vakti gelmemiştir diyebiliriz.

''Dünyaya Karşı Yapılacak Olası Bir Saldırıda..''

''Dünyaya Karşı Yapılacak Olası Bir Saldırıda..''

Konuyu bir bilim adamı olan Douglas Vakoch'ın SETI projesi kapsamında, tüm evrene dünyanın yerini gösteren sinyaller, haritalar ve şarkılar gönderilmesi üzerine söylediği bir söz ile kapatalım: 

'Neden uzaylıların barışçıl olduğunu düşünüyoruz. Uzaya müzik yayını yapmak, dünyanın tam yerini ele veriyor. NASA’nın böyle konuları tartışmaya açması gerekir. Uzaya, dünyanın galaksideki adresini gösteren haritalar ve bilgiler gönderilmesi, gelecek nesiller için büyük tehlike yaratabilir. Dünyaya karşı yapılacak bir uzay saldırısından sağ kurtulmamız mümkün olmaz.''

BONUS

BONUS

Konuya son noktayı ünlü gökbilimci Carl Sagan koyuyor:

'Evrende yalnız olduğumuzu düşünmek, okyanustan sadece bir bardak su alıp ve bu suya bakıp balinalar yok demekle aynı şey.'

Peki sizin bu konu hakkındaki görüşünüz nedir?

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
424
91
82
39
28
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın